Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
31.05.2016, 13:34

Головний радикал України грає на випередження

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Кілька місяців тому російське керівництво влаштувало пропагандистський трюк, коли попереджувало своїх громадян про можливе вкидання в тамтешній інформаційний простір доказів про фінансові махінації Кремля, звісно ж, інспірованого західними спецслужбами.Сьо


Оприлюднення так званої «чорної бухгалтерії» Партіїрегіонів налякало багатьох політиків, які після повалення режиму Януковичапродовжують свою безхмарну політичну кар’єру. До цього часу вже оприлюдненіімена десятків публічних осіб, які за різні послуги отримували винагороду зпартійної каси регіоналів. Але, очевидно, що бюджет політичної корпораціїЯнуковича, який складає близько 2 млрд. доларів, утримував на корупційномуланцюгу значно ширше коло прихвоснів режиму, серед яких не лише окремі люди, ай чимало партій, організацій і політичних проектів. Тож зрозуміло, що цейскандал ще полоскоче нерви значній частині діючого українського політикуму.

Деякі політсили вирішили не чекати, поки розкриються всікарти, і зіграли на випередження. Так, радикал Ляшко вже встиг попередитисуспільство в особі своїх виборців про те, що в разі виявлення в чорному кошторисійого імені, документи слід вважати підробкою,  яка з’явилася внаслідок спецоперації СБУ занаказом президента України. Тобто, якщо без Ляшка, то чорна бухгалтеріяненависних регіоналів, якщо з Ляшком – однозначно фейк. Цікава аналогія: кількамісяців тому відповідний пропагандистський трюк влаштувало російськекерівництво, коли попереджувало своїх громадян про можливе вкидання в тамтешнійінформаційний простір доказів про фінансові махінації Кремля, звісно ж,інспірованого західними спецслужбами. Вкидання не відбулося, однак немаєсумніву, що зазначена пігулка для зміцнення в населення імунітету від правдиобов’язково б подіяла. Чи подіє схожий трюк на прихильників головного радикалакраїни, якщо не дай Боже, якийсь підступний фальсифікатор таки записав йогопрізвище у корупційний бюджет Партії регіонів, невідомо. Та в народі у схожихситуаціях кажуть: «На злодієві шапка горить».

Останні записи