Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.04.2016, 13:24

Україні вигідно, щоб Росія будувала керченський міст

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Попри те, що поява останнього зведе нанівець будь-яку економічну блокаду Криму, для Москви реалізація такого проекту – це значно серйозніша «блокада».

Можливо, це прозвучить дивно,але Україні вигідно, щоб Росія продовжувала будівництво керченського мосту.Попри те, що поява останнього зведе нанівець будь-яку економічну блокаду Криму,для Москви реалізація такого проекту – це значно серйозніша «блокада».

Десятки мільярдів рублів,витрачені на спорудження мосту при падінні російської економіки, матимуть хібащо символічний ефект – щось на кшталт «з’єднання землі руської». В іншому – ценепосильна ніша для російського бюджету.

По суті, Кремль сьогодні банальноповторює хиби радянських керманичів. Свого часу СРСР вже будувавБайкало-Амурську магістраль, грав у «зоряні війни» (космічна гонка), гонку озброєньіз Заходом тощо. Все це – лише матеріал для пропаганди, пропагандистськісимволи, які в умовах падаючої сировинної економіки хоч і піднімають «духнароду», але остаточно нищать добробут населення і шанси країни збудуватиефективне господарство.

Останні записи