Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.03.2016, 13:57

Піар на трагедії Савченко

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Кілька днів тому у своєму блозі на «Українській правді» відома українська юристка, заступник глави Адміністрації Президента часів Януковича Марина Ставнійчук закликала діючу владу України вдатися до більш рішучих дій у звільненні Надії Савченко із російськ

Кілька днів тому у своєму блозі на «Українській правді»відома українська юристка, заступник глави Адміністрації Президента часівЯнуковича Марина Ставнійчук закликала діючу владу України вдатися до більшрішучих дій у звільненні Надії Савченко із російського полону. Власне, текставторки переповнений не стільки турботою за долю української льотчиці чиконкретними пропозиціями до керівництва, як краще рятувати полонянку, скількитиповою риторикою про лицемірство, цинізм, бездіяльність і неспроможністьукраїнського керівництва у справі порятунку Савченко.

Те, що адептам режиму Януковича байдуже, під якимприводом критикувати керівництво держави, не викликає жодного подиву. Але вцьому випадку цинізм опозиційного запалу перевершив сам себе. Справа в тому, щопані Ставнійчук неодноразово виступала на російських пропагандистських ефірах здалеко не проукраїнськими поглядами, знавісніло критикуючи Майдан, європейськийвибір України і війну на Донбасі (до речі, саме за свою промайданівську позиціюі участь у війні проти банформувань і російських найманців на Донбасі НадіяСавченко і терпить сьогодні російське судилище). Так от, не можу пригадати, щобв гостях у маестро пропаганди Соловйова пані Марина бодай обмовилася напідтримку Савченко або висловилася щодо несправедливості і цілковитоїполітичної ангажованості російського правосуддя. На тих ефірах були присутніполітики, чиновники, лідери громадської думки Росії, до яких можна і треба булозвертатися з вимогами звільнити або сприяти звільненню Савченко. Але зась,лаяти хунту значно простіше і перспективніше, ніж захищати свою співвітчизницю,за іронією долі – також войовничу представницю тієї самої хунти. Адже незрозуміли б, не прийняли, не аплодували і більше не запросили б на черговийантиукраїнський шабаш. Легше написати пасквіль для вітчизняних обивателів, які,на щастя, не дивляться Кисельова і Соловйова. І постати у вигідному світлівикривача бездіяльності МЗС, президента, парламенту і т.д.

Пані Марино, сьогодні всі, хто щиро бажає поверненняНадії до України, пишуть не памфлети на політичних конкурентів, а заклики доПутіна і його поплічників з вимогою звільнити українку. Ви ж займаєтесь піаромі політиканством, лицемірно прикриваючись ім’ям справжньої героїні. 

Останні записи