Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.10.2015, 15:09

Київщина пройшла тест на демократію

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Вчорашні місцеві вибори вперше проходили паралельно з реформою децентралізації влади. За нових умов їх важливість важко переоцінити, адже необхідно було обрати тих, хто в подальшому буде опікуватися справами відповідного регіону.

Вчорашні місцеві вибори вперше проходилипаралельно з реформою децентралізації влади. За нових умов їх важливість важкопереоцінити, адже необхідно було обрати тих, хто в подальшому буде опікуватисясправами відповідного регіону. Оголошенні результати екзит-полів за підсумкамиголосування засвідчили, що населення Київської області обрало демократичнемайбутнє.

Незважаючи на декілька незначних порушень, вцілому вибори у регіоні пройшли успішно та спокійно, що свідчить про ефективнуроботу влади та несприйняття виборцями беззмістовного агітаційного контенту.

Громада Київщини не піддалася провокаціям збоку опозиційних сил, які за допомогою чорного піару намагалися дискредитуватичинну владу в очах населення.  Відвертабрехня та популізм цинічних політиків не змогли ввести в оману виборців, які продемонструваливисокий рівень громадянської свідомості. Їм вдалося адекватно оцінити сучасну політичнуситуацію та зробити гідний вибір на користь тих кандидатів, які дійсно будутьзайматися вирішенням проблем своїх виборців. Наслідками такого протистояння сталаперемога демократично налаштованих сил. Тепер пріоритетним завданням єнедопущення центробіжних тенденцій в їх середовищі. 

Останні записи