Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.10.2014, 13:11

Звернення Руслана Демчака

Екснародний депутат Верховної Ради України

Депутат має бути чесним – перед людьми, перед своєю Батьківщиною. Депутат має бути підзвітним громаді, яка його обрала. Ви маєте знати, що кожен депутат робить для вас – які закони він підготував і як це покращить Ваше життя, як це захистить Ваші права. Як

Депутат має бутичесним – перед людьми, перед своєюБатьківщиною. Депутат має бути підзвітним громаді, яка його обрала. Вимаєте знати, що кожен депутат робить для вас – які закони він підготував і якце покращить Ваше життя, як це захистить Ваші права. Якщо депутат цього неробить – він не виконує своєї роботи.

Я знаю, що першечого Ви прагнете – це ніколи більше не бачити у владі брехливих людей.

Роками такідепутати були у нашій Верховній Раді, роками вони давали Вам обіцянки, а потім аморальнота грубо їх порушували. Вони не знають, що таке чесна перемога. Вони не знають,що таке порядність. І вони не бояться ні законів Божих, ні законів людських.

Так не має бути!Я за зміни до законів про підзвітність та відповідальність органів державноївлади перед народом України.

Мої конкурентикажуть, що навколо – багато ненависті. Про яку ненависть йдеться? Я не бачуненависті. Я бачу лише самовідданих людей, які готові на все зарадиБатьківщини, заради своєї землі, заради майбутнього своїх дітей і спокою всерцях своїх батьків. Де б вони не були – на фронті чи в тилу, волонтери воничи лікарі, вчителі чи підприємці.

Мої конкурентирозповідають, як вони піклуються про нашу багатостраждальну державу. А хтопривів нас усіх, Україну до такого стану? Чиїми руками це все робилось? Регіонали,комуністи були головними диригентами при прийнятті неконституційних законів16-го січня.

Тому дивує нете, ЩО вони говорять. Дивує те, що вони вважають ЗА МОЖЛИВЕ щось досі говоритилюдям.

Тепер вони кажуть,як діткам привозили гостинці і підтримували ветеранів та афганців. Але ми всіточно знаємо, що дітям треба не гостинці. Дітям потрібна можливість будуватисвоє майбутнє.

Ветеранів і афганцівтреба підтримувати не на словах.

Адже це –афганці були серед тих, хто гинув взимку на Майдані. Гинув, бо представникиколишньої влади не могли віддати її без крові. В тому числі і афганці – середтих, хто гине зараз на східному фронті.

Хіба можначашками та блокнотами відкупити провину за смерті наших земляків: ШкольногоОлега с. Старостинці Погребищенського району, Мушти Максима с. КовалівкаНемирівського району, Багнюк Олександра м. Іллінці, Біди Євгена с. Кантелина таКоваль Михайла с. Купчинці Іллінецького району.

Тому для мене першочерговимзаконом є забезпечити соціальні виплати та пільги учасникам АТО і членам їхродин. А також надати тим нашим хлопцям, які цього потребують, статус інвалідіввійни.

Тепер дехто з моїх конкурентів каже, що склав з вами, шановні виборці, спільнупрограму роботи на 5 років. Хто її бачив, ту програму? Кому стало жити краще запопередні 2-а роки? Чи не тому вибухнув людський гнів?

Ось про що вони б мали б звітувати.

 

Але вони звітують про куплені регалії «почесних ректорів» - відібрані увикладацького складу та у тих, хто десятки років за копійки віддає себеосвітній і науковій праці, і дійсно на те заслуговує.

 

Про те, що тоді,коли люди віддають бійцям та біженцям останні копійки із зарплат і стипендій,дехто з кандидатів в депутати ділиться своїми зібраними із людей хабарами ізбойовиками-терористами.

Про те, що дехтоз них боїться приїхати на свою малу батьківщину. Боїться людського гніву таправди про свої так звані здобутки. Так боїться, що змушений балотуватись учужому окрузі де не проживає і не народився.

Ці«вовки в овечій шкурі» НЕ хочуть чути правди і НЕ хочуть у неї вірити.Правду вони називають брехнею, чорне – білим, а ті, хто не хоче більше цієїбрехні чути, для них – вороги.

Тому ці цинічніпредставники колишньої влади маніпулюють дружбою та давніми стосунками, мовляв,не треба вірити сюжетам по телебаченню. Але ж ваші справжні друзі не вбиваютьдітей. Справжні друзі не розв’язують війни.

Вони кажуть, щочас – головний суддя, він все розставить на свої місця. Ні, шановні земляки!Головні судді – закони України, правда і громадяни, які розуміють і знаютьзначно більше, ніж дехто думає. Реваншу – не буде. Занадто трагічна цінасвободи для України.

Любовдо Батьківщини не має віку. Вона або є, або ж – її немає. Любов до Батьківщини –у силі любові до недоторканності її кордонів та у повазі до життя кожноїлюдини, яка на цій землі живе. Саме за таку любов загинули молоді хлопці наМайдані та гинуть на Східній Україні.

А винуватці цьогоне мають права балотуватись до Верховної Ради. Найкраще – це покаятися. Це –попросити на колінах вибачення у своїх виборців і піти з політичної арени.

Я щиро вірю, щопісля Революції гідності та всіх випробувань, які випали на долю нашої країни,ніхто з громадян України не повірить цинічним вигадкам представників старогорежиму.

Я щиро бажаюзмін для моєї країни і народу, тому я поділяю курс Президента України ПетраПорошенка на підтримку європейського вектору розвитку України. Переконаний, щомого досвіду, знань та бажання достатньо, щоб увійти до команди реформаторів,яка принесе довгоочікувані зміни в Україні, щоб побудувати моральнесуспільство, де громадянин стоїть в центрі державної політики.

Останні записи