Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.06.2011, 10:07

Народна інвентаризація профспілкового майна (Сакський регіон)

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

На численні відгуки людей з регіонів України на статтю «Народна інвентаризація профспілкового майна», надруковну на сайті Всеукраїнського Конгресу профспілок, продовжуємо друкувати ПЕРЕЛІК організацій, установ і підприємств, які станом на 24.08.91р. знаход

На численні відгуки людей з регіонів України на статтю «Народна інвентаризація профспілкового майна» , надруковну на сайті Всеукраїнського Конгресу профспілок, продовжуємо друкувати Перелік організацій, установ і підприємств, які станом на 24.08.91р. знаходилися у віданні Української Республіканської ради по управлінню курортами профспілок Федерації профспілок України (за даними інвентаризації ФДМУ, яка була проведена в 1997 році).

Публікуємо витяг з Переліку по Сакському регіону.

В якому зараз стані ці об’єкти, і чи збереглися вони взагалі, ми і хочемо дізнатися від людей.

 

III . Перелік організацій, установ і підприємств по Сакському об’єднанню «Сакикурорт» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця».

 

1. Адмінбудинок Сакського обєднання, м. Саки, вул. Курортна, 4.

2. Гідрологічна режимно-експлуатаційна станція, м. Саки, вул. Курортна, 4.

3. Санаторій ім. Леніна, м. Саки, вул. Курортна, 1.

4. Санаторій «Саки», м. Саки, вул. Курортна, 4.

5. Санаторій ім. М.М.Бурденко, м. Саки, вул. Курортна, 4.

6. Курортна поліклініка, м. Саки, вул. Курортна, 4.

7. Сакський комбінат благоустрою та додаткових господарств (Ліквідовано наказом АТ «Укрпрофоздорониця» № 259 від 27.11.91 р.), м. Саки, вул. Курортна, 4а.

8. Бальнефізіологічне відділення, м. Саки, вул. Курортна, 4а.

9. Підсобне господарство (станом на 01.12.96 р. сільськогосподарське підприємство «Урожай»), Сакський р-н, с. Ізвесткове, вул. 8-го Березня.

10. Сакське підприємство по забезпеченню матеріалами, інвентарем та обладнанням (станом на 01.12.96р. здано в аренду АТ «Південшельф»), м. Саки, вул. Індустріальна, 8.

11. Дитячий садок без права юридичної особи (станом на 01.12.96 р. дитячий садок «Вогник» без права юридичної особи), м. Саки, вул. Курортна, 4а.

 

Перелік по Алуштинському об єднанню «Алуштакурорт» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» читати: ТУТ

II . Перелік по Євпаторійському об’єднанню «Євпаторіякурорт»   ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» читати: ТУТ

   

Продовження далі…

 

Свої зауваження, пропозиції та заперечення до цього Переліку члени Народної інвентаризаційної комісії та усі бажаючі можуть надсилати на адресу ВКП в письмовому чи електронному вигляді.

Останні записи