Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.03.2016, 16:26

Народ України говорить: «Досить! Дістали!»

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

«Громадська Палата України» ініціює всеукраїнський громадсько-патріотичний рух: «Досить! Дістали!»

«ГромадськаПалата України» ініціює всеукраїнський громадсько-патріотичний рух: «ДОСИТЬ!ДІСТАЛИ!»

На сьогодні злиденне життя мільйонів українцівстає нормою. Політика Уряду країни, використовуючи війну на Донбасі, внутрішнінегаразди з кожним днем все більше посилює економічний тиск на людей,підвищуючи все і вся. 
З одного боку йдуть запозичення з МВФ, а з іншого,- це просто розкрадання богатств країни, за що в нас не буде чимрозраховуватися в майбутноьму. 

Це стає можливим від того, що в країні перестализайматися економічною розбудовою країни, створювати ефективне виробництво,впроваджувати нові технології, створювати людям умови для ефективної роботи.Уряд сконцентрував увагу лише на тому, аби здирати з населення побільше коштівза ЖКП, інші комунальні платежі, але нічого на робить аби створювати новівиробництва, проводити реальні економічні реформи, що здатні підвищити добробутлюдей.

За таких умов, ми говоримо «ДОСИТЬ! ДІСТАЛИ!» 

Народ обираючи владу, гадає що вона буде діяти в їхінтересах, як це і мало б бути. Але владні чиновники все більше діють у власнихінтересах, збагачуючись на праці людей, заграючи з ними різногого родуподачками, субсидіями.

Обличча влади змінюється, але не змінюється самасуть влади. Яка
, як крала раніше,так і краде зараз.

ТАК ДАЛІ БУТИ НЕ МОЖЕ!!

З нас «ДОСИТЬ! ДІСТАЛИ!»  

В кожній області, в кожному місті громада має сказатисвоє слово на захист власних інтересів. І Громадська Палата України стаєцентром проведення такого руху!

ОСНОВОЮ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАВДАНЬ РУХУ - Є ІНІЦІАТИВА ЩОДОСТВОРЕННЯ НАРОДНОГО ГРОМАДСЬКОГО УРЯДУ!!!

ДОЛУЧАЄМОСЯ!

Останні записи