Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.03.2016, 09:21

Громадскість України апелює до громадскості Нідерландів

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

На сьогодні українці дуже стурбовані тим, що більшість нидерландців, а це вже 57%, не підтримують Угоду про асоціацію "Україна-ЄС".

На сьогодніукраїнці дуже стурбовані тим, що більшість нидерландців, а це вже 57%, непідтримують Угоду про асоціацію "Україна-ЄС".

Це не може не турбувати,оскільки, саме прості українці виборювали шлях до євроінтеграції на Майдані таповернули країну в русло цивілізованого західного розвитку. Аби виборотиєвроінтеграційний шлях у старої влади, загинули герої Небесної сотні, країнабореться проти шаленного супротиву з боку РФ, продовжують гинути українці всхідній Україні.

Ми хочемо жити краще, ми хочемо економічно розвиватися, ми хочемо, аби нас не обкрадали,ми хочемо, аби не було корупції, ми хочемо, аби влада піклувалася за людей, ми хочемо, аби влада створювала умови для кращого життя та діяльності українців. 

Ми хочемо, абибули створені такі умови, коли державні інституції стоять на стражіконституційних прав і свобод українців, не заважали людям працювати, сприялистворенню умов для економічних ініціатив людей, нових виробництв, повноцінноговпровадження передового європейського досвіду, тощо.

Українці вірять,що більшість нідерландців дійсно хочуть аби українці жили за європейськимицінностями, мають щире бажання сприяти нам остаточно позбутися пострадянськогокомуністичного минулого, корупційного владного тягара та мати можливістьекономічно повноцінно розвивати країну за європейськими стандартами.

І ми цінуємовклад Нідерландів в Україну, коли понад 320 нідерландськимх компаній вже заразпрацюють в Україні, які своєю іноваційною діяльністю привносять нові цінності,нові форми і методи економічної спіпраці в Україні. І це лише початок.

З кожним днемтака співпраця тільки посилюється. І те, що сьогодні в Україні перебуваєнідерландська економічна місія на чолі з міністром зовнішньої торгівлі та співробітництва Ліліанне Плумен додає впевненності вподальшому розширенню співпраці між Нідерландами і Україною, адже в рамкахцього візиту є спільне прагнення наших країн створити в Україні можливості дляукладення нових контрактів і розширення існуючих. Саме в цьому і полягаєважливість Угоди про асоціацію, яка визначає економічні та політичні реформи іпередбачає усунення перешкод на шляху до спрощення торгівлі.

Угода про асоціацію «Україна-ЄС» потрібна українцям!

ГромадскістьУкраїни, усі прості українці апелюють до громадянського суспільстваНідерландів, простих нідерландців, підтримати бажання українців наєвроінтеграціному шляху та віддати свій голос на підтримку Угоди про асоціацію«Україна-ЄС» на референдумі 6 квітня 2016 року!

нідерландці!! чи отримає зелене світло Асоціація "Україна-ЄС"залежить саме від вас!!!?

Останні записи