Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.11.2014, 13:04

Соціальна справедливість і благополуччя громадян — мета і сенс РПУ

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Соціальна справедливість і благополуччя громадян — мета і сенс діяльності Робітничої партії України.

Соціальна справедливість і благополуччя громадян — мета і сенс діяльності Робітничої партії України.

НАШІ ЦІННОСТІ

•    Соціальна справедливість.Упевненість кожного громадянина, кожної людини в тому, що у нього і у йогодітей є майбутнє. Справедливе суспільство — це суспільство, в якому немаєпропасті між багатими ібідними, де людина соціально захищена. Це справедливе співвідношення прав і обов'язків, праці івинагороди, заслуг людей і їх суспільного визнання. 

•    Свободаозначає самовизначення кожноїлюдини. Свобода визначає рівень індивідуальної ініціативи і ефективностісуспільства. Розширення свободи підсилює здатність людей відстоювати свою громадянську позицію. Тількиусвідомлення можливості вплинути на навколишній світ і, отже, усвідомлення особистоївідповідальності індивіда за те, що відбувається навколо, формує громадянське суспільство. Тому свободабачиться не лише як мета, але і як основний засіб розвитку.

•    Рівні для всіх права і свободи.Свобода, що ігнорує рівні права всіх людей, вироджується в свавілля. Людина маєбути захищеною від насильстваі принижень, небезпек і образ, обману і свавілля влади.

•    Солідарність поколінь. Ми прагнемодо справедливого розподілу доходів і витрат суспільства між поколіннями, щобмолодь могла розраховувати на допомогу на початку життєвого шляху, а літні людимали забезпечену старість.

•    Соціальнабезпека.Упевненість кожної людини в тому, що у нього буде робота, можливість здобути освіту і медичне обслуговування,забезпечити свою сімю, виховати здорових дітей і онуків.

•    Благополуччясім'ї. Зміцнення інституту сім’ї має бути послідовною іконсолідуючою стратегією українського народу.

•    Патріотизм.Любов до своєї країни і гордість за свій народ.

•    Відповідальністьдержави за благополуччя своїх громадян і відповідальність громадян заефективність своєї держави.

•    Демократіяучасті. Підтримка масового демократичного руху, вільногопідприємництва, суспільних і професійних ініціатив.

Останні записи