Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.03.2012, 15:53

Біло-блакитні розпочали примусові "екзит-пули"?

Міністр юстиції України (2014-2019)

За два роки перебування біло-блакитних при владі їхній рейтинг та відповідно рейтинг Віктора Януковича впав у 7 разів.


За два роки перебування біло-блакитних при владі їхнійрейтинг та відповідно рейтинг Віктора Януковича впав у 7 разів. Якщо в 2010році чинного президента підтримувало 48,95% громадян, то станом на сьогодні їхнабереться щонайбільше 7,8%. Більше того, незадоволення людей антинародноюполітикою нинішньої влади сягнула тої критичної точки, коли 64,4% українціввідверто заявляють, що більше ніколи не хочуть бачити при владі Партію регіонівта її представників.
Чинна влада бачить радикальні настрої людей та передчуваєнеминучий програш на майбутніх парламентських виборах Проте всіма рукамипродовжує чіплятися за посадові крісла, з яких от-от має злетіти. У ційборотьбі за місце біля «годівниці» у хід ідуть як законні, так і відвертопротизаконні методи.
Так, нещодавно мені до рук потрапив документ, якийнаправив відділ освіти виконавчого комітету Малинської міської радиЖитомирської області директорам місцевих шкіл. Згідно нього у кожній школі маєбути проведене «дослідження громадсько-політичних настроїв працівників».Насправді під цим формулювання криється банальне анкетування, тільки от метайого - у «завуальованій» формі з’ясувати, хто саме навпроти якої політичноїсили поставить галочку у день парламентських виборів. А точніше – виявити уколективі «білих ворон», які не ставитимуть «плюсик» навпроти біло-блакитнихнавіть попри команду «згори». Текст анкети робить процес виявлення«інакомислячих» елементарним. Незважаючи на те, що опитування анонімне, уанкетах містяться такі пункти, як «Стать», «Вік» та «Рід занять». Тому уселищному шкільному колективі, який загалом складається з 5 вчителів, для того,щоб за цими трьома параметрами з’ясувати, де чия анкета, вистачить 2 хвилин.
Оскільки підсумки анкетування директори шкіл мали податиу відділ освіти до 10-го лютого, цілком реально, що вже сьогодні біло-блакитнімають повну інформацію про політичні уподобання освітян. Та визначилися, накого саме треба буде «натиснути» під час парламентських виборів. Маю надію, щонаші освітяни «розкусили» наміри чинної влади та поставлять «хрестик» у бюлетніпо совісті - навпроти свого свідомого вибору.
Останні записи