Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.11.2012, 12:58

Опозиція формує чорний список суддів

Міністр юстиції України (2014-2019)

Всі судді, які виносили протизаконні рішення на користь кандидатів від Партії регіонів, таким чином крадучи голоси українців, будуть внесені до «чорного списку», який нині формує ВО «Батьківщина».


Всі судді, які виносили протизаконні рішення накористь кандидатів від Партії регіонів, таким чином крадучи голоси українців, будутьвнесені до «чорного списку», який нині формує ВО «Батьківщина». Наші фракції уВерховній Раді пильно контролюватимуть кожне їхнє рішення і ми доб’ємося того,щоби ці люди не лише втратили займану посаду, а й понесли кримінальнувідповідальність.
 
Нинішнє беззаконня, яке панує у судах, досяглокритичної точки. Доказом тому – останні рішення Обухівського та Васильківськогорайонних судів Київської області та Київського окружного адміністративного суду.

Зокрема, напередодні Обухівський районний суд протизаконно задовольнив низкупозовів кандидата від Партії регіонів Тетяни Засухи проти ДВК 94-го округу зметою подальшої фальсифікації виборів. До прикладу, суддя Степанова прийнялатаке рішення на підставі сфальшованих документів, навіть не надавши словавідповідачам – членам ДВК, які кілька разів зверталися із клопотанням ізаявляли, що факти, на які посилається позивач, можуть спростувати десятки осіб.Так, у ході засідання «спливли» довіреності, нібито видані членами ДВКпредставникам Партії регіонів. На цих засіданнях був присутній представник ОБСЄвід Норвегії, який зафіксував усі порушення, вчинені суддею Степановою.Нагадаємо,суддя Степанова Оксана Сергіївна відома вУкраїні, як «суддя Луценко», оскільки свого часуприйняла незаконнерішення про арешт Юрія Луценка.

Подібна ситуація склалася й у Васильківськомурайонному суді, де суддя Степаненко В.В. протизаконно перенесла судовезасідання на годину раніше, не повідомивши про це інші сторони, окрімпровладного кандидата, та за зачиненими дверима винесла 10 протизаконних рішеньна користь кандидата від Партії регіонів.
Окрім того, напередодні суддя Київського окружногоадміністративного суду Віктор Амельохін виніс рішення за позовом провладного кандидатаІгоря Лисова, не виголосивши прийняте рішення публічно. Тобто для громадськості це рішеннятак і залишилося невідомим. Нагадаємо, влада намагалася через брудні технологіїне допустити перемогу у 211-му виборчому окрузі (Голосіївський район Києва)опозиційного кандидата Сергія Терьохіна, перерахувавши голоси виборців вже накористь кандидата від Партії регіонів Ігоря Лисова.

Схожа ситуація і на 216 виборчому окрузі, де перемагає кандидат відОб’єднаної опозиції «Батьківщина» Ксенія Ляпіна. Київський окружнийадміністративний суд виніс протизаконнуухвалу за позовом Олександра Супруненка, який оскаржив свій програш навиборах до парламенту на мажоритарному окрузі 216 в Києві. Головуючий Смолій І.В., судді Григорович П.О.,Каракашьян С.К. винесли рішення: визнати протиправною бездіяльність ОВК №216 ізобов’язати її провести перерахунок голосів на 43 дільницях. Але насправді це замовнерішення суду – незаконне, оскільки він перебрав на себе повноваження окружноївиборчої комісії.
Нагадаємо, за даними сайту ЦВК, за результатами підрахунку 100% голосів на київському окрузі№216 з відривом у 1347 голосів перемагає Ксенія Ляпіна.

Більше того, згідно інформації, якою володіє ВО «Батьківщина»,Київський апеляційний адміністративний суд вже отримав жорстку вказівку «згори»щодо справи, якою представник Партії регіонів Супруненко намагається відібрати законнуперемогу у Ксенії Ляпіної. Так, Київський апеляційний адміністративний суд маєу будь-який спосіб визнати «переможцем» Супруненка. Ми публічно заявляємо, щонам відома ця інформація і ми будемо жорстко боротися із цим протизаконням.Кияни не дадуть продажним судам відібрати у них перемогу!

ВО «Батьківщина» наголошує – ми ініціюємо перевіркуусіх суддів, що прийняли протизаконні рішення на користь Партії регіонів – під нимигорітимуть стільці! І якщо нині ці судді переконані, що тихенько творитимутьбеззаконня, то ми їх запевняємо – це вам не минеться! Ваші нинішні господарінезабаром від вас відхрестяться і ви нестимете кримінальну відповідальність за всівчинені злочини.
Останні записи