Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.05.2014, 16:03

"Злочини" "київської хунти"

Фахівець з комунікацій, політичний аналітик, публіцист

«Злочини», які вчинила «Київська хунта», котра виявилася якось підозріло демократичною по відношенню до своїх політичних ворогів

Якщо вірити російським«змі», то нова українська влада страшніша за Гітлера і Сталіна разом взятих. Неварто нагадувати також і те, що вони безумовно краще за нас знають щовідбувається в нас під носом. Але мова не про те.

«Хунта» - видавторитарного політичного режиму, військово-бюрократична диктатура, встановленавнаслідок військового перевороту і яка здійснює диктаторське правління методамитерору.

Часто саме це словолунає в якості характеристики людей, які далеко не відзначалися необхіднимиякостями для того, щоб так називатися, та й до влади прийшли в конституційнийшлях. Більше того, цим людям часто закидали нерішучість, боягузтво, відсутністьволі. Гадаю, якби Турчинов, Яценюк та інші були хоч на 1% такими як їх малюютьросійські новини чи фільми жахів (іноді схоже), то ми уже давно відбилибудь-які посягання з боку Кремля.

Перейдемо до прикладів.

Після неодноразовихспроб насильницького придушення громадського протесту, голосування кінцівкамиза драконівські закони 16 січня, розстрілу Майдану не чутно щоб хтось ізполітичного табору, який цим керував, опинився за гратами. Щось це невписується в заяви про репресії та переслідування.

Комуністи і «регіонали»продовжують вести відверту підривну діяльність, мають при цьому доступ допарламентської трибуни, до ЗМІ, приходять на ток-шоу.

Ці люди приходять накруглі столи, з ними укладають різноманітні меморандуми порозуміння і це притому, що вони відверто захищають інтереси іншої держави або приносять в жертвувласним інтересам людські життя. Самооборону Майдану з битами і щитами вониназивали екстремістами і терористами, а російських диверсантів та озброєну«гопоту» називають мирними жителями Донбасу. Вони продовжують щось ВИМАГАТИ,називають себе представниками Донбасу, наполягають, що саме їх мають чути.

Влада коригує своїрішення під час прийняття рішень щодо антитерористичної операції на Донбасі взалежності від того чи є ризик, що постраждає мирне населення.

Ігор Калєтнік таВолодимир Олійник спокійно потрапляють в приміщення Верховної Ради тавідвідують пленарні засідання. Те ж саме з Оленою Бондаренко, яка публічнообурювалася тому, що снайпери вбили на Майдані замало людей. Вона так само маєможливість влаштовувати свої фірмові істерики.  

Інна Богословська, яка20 грудня 2012 року зареєструвала у Верховній Раді Проект Постанови проутворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питаньрозслідування обставин участі у валютних спекуляціях Першоговіце-прем'єр-міністра України О.Турчинова під час фінансово-економічної кризи2008-2009 років № 1139, досить вільно себе почуває. Ніякої помсти за це не послідувало,симетричної відповіді не надійшло, хоча всі можливості для того зараз є. Якосьце не вписується в тези про репресії та політичну помсту.

Одіозний Ренат Кузьмін– колишній заступник Генпрокурора – на волі та ще й балотується в президенти.За цією логікою він мав би вже або сидіти або гірше.

Один з основнихфігурантів одеської трагедії 2 травня, коли загинуло 48 людей Дмитро Фучеджіспокійно покинув межі України і роздає коментарі російським каналам.

Чимало рупорівросійської пропаганди продовжують мовлення в Україні – від друкованих таонлайнових видань до радіо і телеканалів.

Що ж до історії згазетою «Вєсті», то тут вже просто неможливо було не втрутитися. Звичайно ж,Гужва заволав про свободу слова, але, знову ж таки, ми знаємо власниківукраїнських медіа, з чого можемо робити певні висновки про контент, а откінцевий власник цього видання так і залишається невідомим широкому загалу.Гадаю ця інформація здатна поставити жирну крапку в суперечці навколодоцільності перевірки діяльності «Вєстєй». Хоча, специфіка контенту та явнасуперзбтковість і так говорять самі за себе, що це чистої води рупорпропаганди, а не комерційний проект або що. 

От власне, ті«злочини», які вчинила «Київська хунта», котра виявилася якось підозрілодемократичною по відношенню до своїх політичних ворогів. Іноді ця демократичністьмежує зі зрадою, про що свідчить бійня під Волновахою на Донеччині.

Українці черговий раздовели, що ми не той народ, який терпітиме хунту, а ці люди на хунту явно несхожі. Хунтою в нас намагався стати режим Януковича. Наслідки ми пам’ятаємо. Ціспогади ще дуже свіжі.

Найжахливіше в усьомуцьому те, що більшість росіян, а також ще й частина українців, які жили вінформаційному вакуумі, вірять цій маячні і нас вони справді вважаютьфашистами, які їдять російськомовних немовлят. 

facebook, twitter

Останні записи