Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.12.2010, 00:41

Михайло Волинець і в лікарні не полишає роботи

Прессекретар ВГО "КУПР"

Враження від відвідин народного депутата в лікарні

У суботу разом ще з двома членами ВГО «КУПР» побувала в лікарні в народного депутатаМихайла Волинця, який лікується після побиття у «Феофанії». Михайло Яковичзустрічає відвідувачів привітно, відкритий для спілкування. Незважаючи насерйозні травми, отримані під час сутички у Верховній Раді, пан Михайло навіть підчас лікування не припиняє своєї громадсько-політичної діяльності. Йому без упинутелефонують журналісти, профспілковики, представники громадськості.

Під час нашоїбесіди Михайло Якович розповів про події четверга. Він докладно розповів, як йогопобив депутат-регіонал Петро Цюрко. Останній накинувся на Волинця, коли тойнамагався заступитися за свого колегу по фракції Василя Кравчука. Причомукулаків регіоналові виявилося замало. В хід пішов важкий дерев’яний стілець.Панові Михайлові ще пощастило. За його словами, Цюрко мітив ніжкою стільця прямов потилицю. Якби влучив, Михайло Якович міг загинути на місці. Адже Цюркозначно вищий і кремезніший за Волинця.  Протеніжка зіскочила, розсікла збоку на голові шкіру на 3 сантиметри, сковзнула погрудях, залишивши садно, і вдарила по нозі, розірвавши штанину від коліна.Також у Михайла Яковича пошкоджена щелепа – це вже від кулаків.

Сам Цюркопотім заявляв, нібито не бив Волинця. За його словами, він вже прийшов до сесійноїзали з розбитою головою, а травму отримав підчас сутички в пивному барі – хтосьдав келихом по голові. Пана Михайла обурює така відверта брехня. Адже відомо,що він є сироїдом. І справа не лише в раціоні. Це особлива життєва філософія.Сироїд нізащо не візьме до рота й краплі спиртного. Михайло Якович збираєтьсяпозивати Цюрка, окрім нанесення фізичних ушкоджень, ще й за моральну образу.

ПредставникиПартії регіонів намагалися звинуватити опозиціонерів в організованій підготовцідо сутички. Нібито останні внесли до сесійної зали ланцюги та фомки (різновидлома), щоб ними бити  регіоналів. Якстверджують самі представники опозиції, зокрема й Михайло Волинець, ланцюгивикористовувалися виключно для блокування дверей. Це можна побачити й на відео,яке показували по всіх каналах. Щодо фомок, опозиціонери заперечують своюпричетність  до їхньої появи у ВерховнійРаді. Є здогади, що це провокація регіоналів.

У п’ятницю17 грудня до Волинця не хотіли пропускати ні його адвоката, ні представниківЗМІ. Михайло Якович розповів, що одній з журналісток вдалося потрапити допалати народного депутата лише представившись представником Конфедерації вільних профспілок, очолюваної паном Михайлом,а камеру довелося проносити в темному поліетиленовому пакеті. Проте згодомлікарняна адміністрація все-таки стала пропускати до депутата журналістів.

Основноютемою розмови Михайла Яковича з представниками ВГО «КУПР» була політична обстановкав країні. Зокрема, ситуація з кодексами – Податковим, Житловим – та пенсійноюреформою. На думку пана Михайла, необхідно активізувати народні маси доборотьби за свої права. Положення нового Житлового кодексу зачепить інтересинавіть тих громадян, яких залишив  байдужимиПодатковий. Народний депутат наголосив на необхідності роз’яснювальної роботи знаселенням у регіонах. Лише якщо опозиційним силам вдасться об’єднатися іоб’єднати навколо себе більшу частину українського народу, боротьба зпротиправними діями влади буде дієвою і переможною.

Останні записи