Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.11.2011, 15:03

Проект нової редакції Закону України "Про страхування". Роз. XIII -XV

Адвокат

ПОСЕРЕДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ У СФЕРІ СТРАХУВАННЯ Стаття 99 Страхове посередництво 1. Страхове (перестрахове) посередництво на території України здійснюється страховими (перестраховими) агентами і брокера

РозділXІІІ
ПОСЕРЕДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ У СФЕРІ СТРАХУВАННЯ

Стаття 104. Умови і гарантії діяльностістрахового брокера

1. Страховий брокер зобов’язаний гарантувативиконання зобов’язань щодо перерахування сплаченої клієнтом страхової премії,призначеної страховику; або передачу клієнту страхового відшкодування (виплати)або суму грошових коштів, сплачених страховиком, одним з наступних способів:

C таття 127. Державний нагляд

								
				
1. Державний нагляд за діяльністю страхових ( перестрахових )
								
				
2. Страхові брокери повинні подавати до 31 березня кожного календарного року звіт про провадження страхового посередництва або звіт про перестрахове посередництво до Уповноваженого органу за рік діяльності до 31 грудня попереднього року.
				
3. Зміст, структура і порядок подачі звіту про страхове посередництво чи звіту про перестрахове посередництво визначається нормативно-правовим актом Уповноваженого органу.

Розділ XIV
ПЕРЕСТРАХОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

Розділ XV
АКТУАРНА ДІЯЛЬНІСТЬ

Останні записи