Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.03.2014, 16:38

Українські транспортники – за єдину, неподільну і мирну Україну

Голова Федерації роботодавців транспорту

Українські транспортники – за єдину, неподільну і мирну Україну. Відповідне звернення на нараді з представниками громадських організацій автотранспортної і дорожньої галузі підтримали найбільші галузеві громадські організації автомобільної галузі.

Українські транспортники – за єдину, неподільну і мирну Україну. Відповіднезвернення на нараді з представниками громадськихорганізацій автотранспортної і дорожньої галузі одноголосно підтримали найбільшігромадські   організації автомобільноїгалузі.

Ми гостро занепокоєні внутрішніми і зовнішніми політичними провокаціями,які ставлять під загрозу суверенітет і територіальну цілісність України. Ми глибокостурбовані та обурені демонстративною і цілеспрямованою зовнішньою агресією, щорозпалює міжнаціональну ворожнечу, підштовхує сусідні держави не лише дорозриву історично сформованих політичних, економічних, культурних зв’язків, алей до військових дій та кровопролиття.

Щодня українські транспортники, зокрема автомобільні перевізники, долаютьтисячі кілометрів дорогами, які з'єднують країни та міста, роблять людей різнихнаціональностей та з різних куточків світу ближче один до одного.  Наша єдність та злагодженість – запорука економічногорозвитку та життєдіяльності держави, йдеться у зверненні.

Ми рішуче засуджуємо будь-які дії, що ставлять під сумнів суверенітет ітериторіальну цілісність України. Закликаємо владу задіяти усі наявні правовіцивілізовані дипломатичні важелі впливу, а громадськість – усі наявні методи«народної дипломатії», щоб не допустити розшматування країни і кровопролиття. Українськітранспортники – за єдину, цілісну і мирну Україну.

Від Федерації роботодавців транспорту України (ФРТУ) звернення підписавголова Орест Климпуш, від Асоціації міжнародних перевізників України –президент Леонід Костюченко, від Української асоціації перевізників України –президент Сергій Пачесюк, від Профспілки працівників автомобільного транспортута шляхового господарства України – голова Олег Хмарний, від Всеукраїнськоїнезалежної професійної спілки працівників транспорту – голова Віктор Гербеда.

Останні записи