Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.08.2014, 18:24

Хочу власне професійне свято. І навіть знаю коли

Ексвиконавчий директор Transparency International Україна

Я хочу власне професійне свято. І буде воно в день ухвалення закону про Антикорупційне бюро. Це орган, який буде мати достатні повноваження, незалежність та ресурси аби притягати до кримінальної відповідальності корупціонерів у владі. Не дрібних риб, а пос

За фахом я будівельник. І в цю неділю у всіх будівельниківпрофесійне свято.

А ще я колись вчився на юриста. У них свято у жовтні. Ябагато працюю з чиновниками, колись навіть ним був. Трошки. Але на все життявивчив, що день державного службовця у червні.

А ще я щодня борюся з корупціонерами. Тому не байдужий доМіжнародного дня без корупції. Він відзначається по всьому світу у грудні. 

Та все одно я хочу власне професійне свято. І буде воно вдень ухвалення закону про Антикорупційне бюро. Це орган, який буде матидостатні повноваження, незалежність та ресурси аби притягати до кримінальноївідповідальності корупціонерів у владі. Не дрібних риб, а посадовців рівняміністра, депутата чи судді.

Законопроект вже от-от як буде погоджений Урядом, АдміністрацієюПрезидента і фаховою громадськістю. А далі президент внесе його у парламент наголосування. Хоч і маленькі та є шанси проголосувати його ще цим складом депутатів.Тобто встигнути до очікуваних парламентських виборів у жовтні.

Тож я хочу професійне антикорупційне свято, яке бвідзначалось у день прийняття закону про Антикоурпційне бюро. І якщо депутати проголосуютьшвидко, то є всі шанси, що свято припадатиме й на теплу пору.

От радість нам буде!

Останні записи