Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.03.2015, 12:36

Рука руку миє!

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Із судовою гілкою влади необхідно терміново приймати кардинальні рішення. Це є знущанням, коли стара суддівська система, старі суддівські кадри приймають рішення по суддях, які вірою і правдою служили старому кривосуддю.

Із судовою гілкоювлади необхідно терміново приймати кардинальні рішення. Це є знущанням, колистара суддівська система, старі суддівські кадри приймають рішення по суддях,які вірою і правдою служили старому кривосуддю. Яскравий приклад: вчора суд непідтримав клопотання обвинувачення про обрання міри запобіжного заходу(тримання під вартою) для судді Сергія Вовка, який засудив, який знущався всудовому процесі (на догоду режиму Януковича) над Юлією Тимошенко.

Коли ми, народнідепутати, підчас Революції Гідності, приймаючи участь у судових засіданнях, деобирали міру запобіжного заходу на 60 днів тримання під вартою простихмітингувальників, автомайданівців – чому ви, судді не дотримувались присяги? Чому,Ви, опускаючи очі, виносили рішення на догоду бандитському режимові? А зараз,Ви такі принципові, такі законослухняні?

Висновок один: визахищаєте свою корумповану систему! Рука руку миє! Включилась корпоративнасолідарність!

Переконаний, першареформа, яка потрібна Україні: заміна всього суддівського корпусу в Україні! Наце потрібна рішучість, тобто політична воля вищого керівництва країни!
Успішність цієї реформи є ключовим в подоланні корупції!

P.S. В березні 2014року, після Майдану, я як народний депутат України, учасник багатьох судовихзасідань над нашими активістами, звернувся до Вищої Кваліфікаційної Комісіїщодо дисциплінарних проваджень по 18-ти суддях. Тільки в лютому 2015 року намоє звернення пішли відповіді по початку розгляду мого депутатського звернення.По деяких вже відкриті дисциплінарні провадження. Найближчим часом проінформуюгромадськість про перебіг розгляду ВКК мого звернення. 

Сподіваюсь, щоотримаю позитивні рішення як ВКК, так і ГПУ і ВСУ, а опісля і Верховної РадиУкраїни (як це було цього тижня по трьох суддях сумнозвісного Печерськогосуду).

 

Останні записи