Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.02.2015, 11:40

Критичний курс, або як Сєня рятує імідж

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Вчора ми побачили дії голови Кабміну, активні дії, але, по порятунку не економіки України, а власного іміджу. Дійсно, за час (вже другий уряд очолює) перебування в кріслі Прем'єр-Міністра України більше року Арсена Яценюка, Україна отримала НЕБАЧЕНУ деваль

Вчора ми побачилидії голови Кабміну, активні дії, але, по порятунку не економіки України, авласного іміджу.

Дійсно, за час (вжедругий уряд очолює)

PR - це добре, дляСєні. Але - цей PR б'є по кожному з українців.

Ми, останнім часом,справедливо критикуємо відсутність інформаційної пропаганди української влади,особливо, на фоні активної пропагандистської війни Росії проти України. Але,одночасно бачимо як наші українські канали "успішно" формують суспільнудумку про тих, хто впливає, або формує редакційну політику каналів. Знаємо,кого пропагує ICTV, знаємо, кого "5-й", кого "Україна",але, й дуже добре бачимо, що "1+1" "благоволить"Сєню. 

Любимий українцями,патріотичний канал, підставляє себе "надмірною" толерацією до головиУряду.

Прорахунки Яценюкаочевидні. Провал рейтингу партії "Народний фронт" це підтверджує. Нетим шляхом пішов Арсеній. 

Забув, а, може і невивчив, що влада – це слуга народу. Саме Кабмін відповідає за стан гаманцяукраїнців. А не народ забезпечує стан гаманця влади .

Аргументи, що у насвійна не сприймаю. Війна не є тотальною по Україні! Так займіться,Арсенію Петровичу, економікою України поза Донбасом! Чому постійно у Вашомууряді виникають корупційні скандали? Останній в Державній ФіскальнійСлужбі. Хіба не Ви пропонували цих керівників?

Тому, "похід"Яценюка до Президента України і виклик Гонтарєвої розцінюю виключно як PRЯценюка по врятуванню іміджу керівника Уряду, який абсолютно не контролюєвиконавчої влади в Україні, а також фінансової ситуації в економіці. 

Його мета -перекласти відповідальність за ситуацію в країні на Порошенка, оскільки, самевін пропонував Гонтарєву на голову НБУ. (Абсолютно її не толерую, вважаю, що винаНБУ ключова).

Яценюк розуміє, щовсі очікування людей на покращення, пов'язані із Порошенко (як всенароднообраним та Головнокомандувачем), а тому, саме на нього хоче перекластивідповідальність за провали в економіці.

Підло це! Хочешвиправити ситуацію, роби це не публічно! В тебе достатньо для цьогоможливостей. Ти - керівник уряду! Працюй! У тебе - коаліція у ВРУ! 

 

Останні записи