Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.09.2014, 15:18

Яценюк мав би позиватися до Європейського суду

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Добровільно взяті на себе українською владою зобов’язання профінансувати видатки з відновлення зруйнованого Донбасу – ганьба для нас. Ми не програли цю війну і не повинні платити репарації.

Добровільно взяті на себе українською владою зобов’язанняпрофінансувати видатки з відновлення зруйнованого Донбасу – ганьба для нас. Мине програли цю війну і не повинні платити репарації.

Платити за відновлення донбаської руїни повинні ті, хтопочав війну, – Росія та її найманці. Замість того, щоб виставити агресорусправедливий рахунок, перші особи українського уряду займаються лишеозвучуванням розміру щоденних збитків від війни. Час переходити від скарг додій. Наша партія «Громадянська позиція» (Анатолій Гриценко) звертається доуряду Яценюка з вимогою негайно почати формування реєстру завданих нашійдержаві збитків і організувати збір доказів для підготовки позову доЄвропейського суду з прав людини.

Позовна вимога має включати компенсації родинам загиблихі поранених, покриття витрат на лікування і реабілітацію поранених, кошти дляпідтримки біженців. Прецеденти розгляду таких справ Європейським судом є, і мипереконані у задоволенні наших вимог. Переконаний – у цій справі ми отримаємопідтримку європейських партнерів України.

Останні записи