Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.10.2017, 04:54

З маршу Покрови на вахту над новим унітазом Януковича

Реалії подій у розвіт другого "бабиного літа" нинішньої осені.

Найбільше у стрічкахостанніх новин святкових діб Покрови публікацій проти маршу націоналістів уКиєві. Позаяк вельми показовим, просто таки грандіозним виявилося дійство встолиці у пору золотого «бабиного літа». «Дуже правильні» почали нервовойорзати жупами перед комп’ютерами з приводу того, що, мовляв, кому це потрібноходити колонами, та ще й зі смолоскипами перед злочинним режимом. Бачите,Бандера з Шухевичем не шпацирували стрункими рядами, а засукували рукави ізнищували ворогів.

 Іншими словами, закликають «сталити ножі».Інші вважають марш у безсмертну пам'ять героїв УПА взагалі повним безглуздям.На нас же, мовляв, дивиться вся Європа, а ми маршируємо зі смолоскипами. Але таж таки Хевропа байдуже, крізь пальці спостерігає за тим, як наша держава стікаєкров`ю, щотижня хоронячи своїх оборонців…

Минула субота ісправді стала порою єднання націоналістичних сил, і це дійсноі викликало жахливий переляк насамперед у Росії та їїпосіпак з "рускАвА міра" всередині України. Бо ж добре знає шкідливийкіт чиє сало з’їв. Десятки і десятки тисяч ідейних українців, окрім тих, щонесуть вахту в АТО, готові на самопожертву заради незалежності своєї Вітчизни, зарадирозквіту рідної мови, культури, котрі й далі гнобить ненажерливий сусіда – цесправді свято єдності, згуртованості, спільності. А виступати проти подібного,це, панове, плюватися проти вітру. Не поспішайте - моя вам порада…

Із цього приводу пригадалося, як, напевне, в кінці 2013-го чи на початку2014-го брати Капранови на котромусь Інтернет ресурсі написали, що пора,мовляв, не просто славень України співати, де є слова: «Душу й тіло ми положим за нашуСвободу…», а діяти насправжки. Інакше б сказати, покладіть хоч одну смертьзаради своєї неньки-України. Напевне, в таку неврочну мить вимовили це чоловіки. Іслова їхні матеріалізувалися. Що ж ми нині маємо? Понад 11 тисяч загиблих уСхідному Донбасі, а сім відсотків території опинилася в окупації, міста і села Донбасупід загарбниками знищені й розорені, заростають чортополохом, мільйони громадянУкраїни в принизливому статусі біженців та переселенців. Тому не ганьбіться,панове повчателі, страхополихи перед вуличною згуртованістю мас. Не кривітьноси і прикрийте чорні роти супроти маршу гордих українців, які демонструютьсвій патріотизм у колонах готових виступити на захист рідної землі. І водночастакож не підганяйте патріотів. На все свій час і Божа воля. Особливо ж у святійсправі захисту, звільнення від окупантів своєї землі.

Дощ, знаєте, теж не виливається на землю з чистого неба. Спершу веселкиводу п’ють з річок, озер і навіть із криниць. Тому Покрова в націоналістичнихколонах – це тятива над нашим рідним краєм… І Бог їй у поміч…

НА ВУЛИЦЯХ КИЄВА 14 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ

А ось, для тих, хтокаже, що гуртування націоналістичних рядів у смолоскипній ході нічого не дає,що марші у пам'ять героїв УПА – дешева, парадна профанація, повідомлю.
Об’єднання сил «Національного корпусу», «Свободи», «Правогосектора», яке відбулося в ході маршу на Покрову у центрі Києва, продовжилося 16жовтня увечері, з отриманням конкретного результату. Ці три сили взяли під свійконтроль колишній вертолітний майданчик зниклого з Києва глави злочинногорежиму донецьких В. Януковича і вимагають негайної націоналізації цьогооб`єкту. 

Підкреслю: це непривласнення, сказати б, експропріація цінностей, награбованих у народу дурнемна золотому унітазі. А крок до публічної націоналізації украденоговисокоранговим злодієм. Споруда, яка виросла на привласнені народні гроші, маєневизначений статус. Можна сказати, - нічийна. Напевне ж, спеціально введена втакий туманний режим "вільного плавання", аби полегшено украсти йогокимсь із олігархів, або ж наближених осіб до ви знаєте кого.

Тріумвіратнаціоналістичних сил, який підтримує свідома частина суспільства, взявши об’єктпід свою охорону, вимагає:

а) - повернути будівлюу державну власність;

б) - провестивідкритий конкурс щодо цільового призначення споруди;

в) - провестинезалежну та відкриту оцінку всього комплексу, включаючи вартість землі тавсього іншого, що знаходиться на даному об’єкті;

г) - запровадитидієвий механізм, за яким вкрадені кошти, вкладені у будівлю, почнуть приноситикористь громаді.

Націоналісти при цьомузаявили:
"Ми повернемо контроль над будівлею лише державнійустанові під контролем київської громади". 

Так, власне, записаноу вимозі патріотичних сил. Вони попереджають: у них достатньо ресурсів, абиутримати об’єкт під контролем скільки потрібно для цього часу. Націоналісти,оволодівши майданчиком, викликали поліцію. Одначе ніхто з силовиків нез’явився, аби оцінити дії патріотів. 
Мабуть, побоялися. Люди пишуть, що об’єкт загаломстратегічний. Відкриває підступи до Верховної Ради. Контролює Паркову алею. 

«Об’єкт доситьавтономний і зручний для оборони. З військо-організаційного погляду це доситьрозумний хід. Браво!»

Останні записи