Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.07.2017, 09:46

Жінка, котру немовби вогню боїться Путлєр

Справжнім захисником інтересів України на світовій арені була посол США в Раді Безпеки ООН Саманта Пауер з адмінстрації Барака Обами. Нині цю святу роль, здається, перейняла старший директор Ради Нацбезпеки Штатів з питань Європи і Росії пані Фіона Хілл...

Ви ще, мабуть, пам’ятаєте,панове, хто така нещодавно була на політичному Олімпі світу маленька,рижоволоса жіночка на прізвище Саманта Пауер. Американка, колишня відома військоважурналістка з ряду провідних світових видань, як « Ekonomist », чи « Boston Globe », до прикладу, лауреат Пулітцерівськоїпремії, удостоєної за книгу про трагедію в Дарфурі. Готуючи команду дляуправління наймогутнішою країною світу – США, Барак Обама, прізвище Самантипоставив на перше місце в списку жінок – претенденток на найвищі посади вБілому домі. І доручив їй чи не найвідповідальніше місце в своїй адміністрації –пост посла США в Раді Безпеки ООН.  І маленькапані Пауер блискуче виконала роль інтелігентного бульдозера проти самовпевненогоі чваньковитого представника Московії В. Чуркіна, покійного нині. Вірнийленіно-путінець просто боявся гостроязикої і феноменально прозорливої рижоїбестії Саманти. Якось він навіть поскаржився, шо вона його… запльовує…

         Думаю, що найкраще про бойового посла США у Раді Безпеки ООНнаписав усе-таки… я. (Даруйте за мимовільний самопіар). Хочете більше знати промудрого захисника інтересів України на світовій арені, прочитайте розділ моєїкниги «Свічка на вітрі», озаглавлений «Де нам узяти українську Саманту Пауер?»Починається зі сторінки 109. (Шукати тут – http://vinnychany.kiev.ua/!_ata/data/140.pdf).

Мені,завдяки послам України Євгену Перебийносу, Андрію Дещиці та Юрію Сергєєвувдалося подарувати безпосередньо Саманті Пауер вище названу книгу, з перекладомна англійську розділу про неї.  Як усевідбувалося, можна прочитати тут - http://bukvoid.com.ua/reviews/books/2014/11/01/101559.html

Либонь,в Адміністрації США вважають, що перемогти агресивну рашу не можливо без участіжінки-політика. В команді Дональда Трампа є не менш активна і прозорливаполітична левиця за саму С. Пауер, блискучий знавець кремлівської камарильї,  незрівнянний оратор, психолог, докторфілософії Фіона Хілл, 1965 року народження.

Походженнямвона з Англії: її батько шахтар, мати акушерка і няня. Історію Росії досконалоі цілеспрямовано вивчала в Сент-Ендрюському університеті, стажувалася в Москві.Ступінь магістра з совєтології і докторську дисертацію по Московії захищала вГарвардському університеті. Переїхавши до США у двохтисячні роки, незабаромперейшла на роботу до розвідки Штатів, зрозуміло ж, головним об’єктом її увагибула виключно Росія, Кремль, Путін, його банда.

Однеслово, вникла доктор у свою справу – далі нікуди. Про це може свідчити їїнедавно видана у співавторстві з провідним політологом США Гедді Кліффордом книга«Шість масок Володимира Путіна». Бажаючі можуть ознайомитись з нею тут - http://loveread.ec/view_global.php?id=53781

Прошу вельми поважати і шанувати: С тарший директор Ради Нацбезпеки CША з питань Європи і Росії пані Фіона Хілл.

Це,як вважають знавці, один з кращихзразків американської аналітики, а висновки її авторів безпосередньо впливаютьна те, як дивиться і буде дивитися в доступному для огляду майбутньому на Росіюі Володимира Путіна політичний істеблішмент США.

Так ось, нинішньої ночі у Вашингтоні та Москвініяк не зв’язувалося питання, хто ж братиме участь у першій зустрічі ДональдаТрампа та Владіміра Путіна. Кремль уперто стояв на тому, щоб якомога звузити,лімітувати коло учасників переговорного процесу під час цього візаві. Замало недо крові билися ординці за те, аби діалог відбувся за участі лише шести осіб.Себто, глав держав, держсекретаря США Рекса Тіллерсона, міністра закордоннихсправ РФ, кремлівського коня Лаврова і двох перекладачів з обох сторін. Отже, шістьосіб усього.

Знаючі люди з Адміністрації США відстоювалипозицію того, що з-заокеанської сторони неминуче повинна бути присутньою наперемовинах і старший директор Ради Нацбезпеки CША з питань Європи і Росії паніФіона Хілл. Одначе в Москви на п. Хілл політична алергія. Кажуть, що її, яквогню боїться сам Путін. Мабуть, йому давали читати вижимки з її блискучої книги  про нього. Перебувати в одній кімнаті з такоюлюдиною-прожектором, яка читає твої думки, Путлєру, звичайно ж, ніяк нехотілося, тому Москва всіма силами боролася за те, щоб мила й чарівна пані Фіонане могла взяти участь у рандиву.

З іншого боку, за участь Ф. Хілл в діалозівиступали сили в США, які остерігаються надмірного зближення особисто Д. Трампаі В. Путіна, на що надзвичайно розраховують у Кремлі.

МІЙ ВИСНОВОК ТАКИЙ:

1.Наш порятунок у тому, що США - справдірозвинена демократія. Там інтереси держави на першому місці. І ніхто недопустить того, щоб навіть сам президент міг поторгувати інтересами своєїсторони заради якихось там своїх амбіцій. Тільки з’явиться натяк на такіобставини – виникне загроза імпічменту.

2.Нехай живе і здраствує мудра жінка ФіонаХілл, яка, сподіваюся, не гірше від Саманти Пауер буде великим другом України іїї мудрого народу…

 

Останні записи