Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.08.2016, 18:39

UA:Перший – раша-фронт проти України

Чому за кошти українських платників податків нас активно роками годують угро-фінськими нарєчіями? Навіщо раша за гроші наші?

                Скількиліт уже триває все це манкуртне дикунство: тільки вмикаєш так званий Першийнаціональний телеканал України, а там раша, і лише сама раша. Гидка, отруйна. ЗОлімпійських ігор практично всі репортажі в ці дні ведуться окупаційною мовою.Таке сьогодні (10 серпня ц.р.) було між 15 та 16 годинами, коли транслювалисязмагання велосипедистів. Москомовний недоумок аж захлинався слюною, колирозповідав про рашівську спортсменку, яку там спершу відсторонили за вживаннядопінгу, а потім начебто допустили до змагань і вона, буцімто, без тренуваньувірвалася в медальний залік. (Ви посмотрітє, как она улибаєтся! Она ученьудівліна своєй блєстящей побудой!) Яка, мовляв, краса, велич, яка сила! Замало,не слава Путіну звучить під кінець передачі. Щоб ви здохли разом зі своїмитакими героїнями. І все це транслюється, підкреслю, рекламується за кошти українськихплатників податків. Невже це все мають дивитися на передовій ті, хто сидить завтоматами готовими до бою у бліндажах, поранені, без рук, без ніг наші герої?!Батьки і діти тих, хто поліг на боях битви в Донбасі. Для недоуків з Першого телеканалунагадаю, що там полягло понад десять тисяч українців. Яке святотатство…

                Десьтам є, сидить і все це дивиться якийсь Алазанія, котрий керує всім цимрусифікованим дійством. З огляду на те, що цей пан на свою посаду призначенийще в березні 2014 року, то, будьте певні, уже нічого не зміниться. Всямосковщина буде й далі процвітати. Вони там не можуть ніяк зрозуміти, що їхнямосковщина уже поперек горла в державі, яку складає понад 85-90 відсотків (беззрусаченого Криму та Донбасу)  українці.

                Вмикаютелеканал після 17.00. Показують змагання по кінному спорту. Та ж самаантиукраїнська пісня. Знову коментар рашен федерайшен. О 17.52 знову заслинениймоскаль торочить про змагання велоспортсменів. Вмикаю о 18.18 – звучить московітська…

                Витам справді подуріли, чи що?

                Думаю,коли немає в редакціях НТКУ журналістів-коментаторів з певних видів спорту (алеяк ви готувалися до Олімпійських ігор, звідки заплановано десятки годин репортажівна добу?) показуйте лише картинку. Українці толкові люди, самі розберуться, щой до чого. Або ж вмикайте репортажі поляків, словаків, болгарів, якщо вже такіповні бездарі сидять на вулиці Мельникова в Києві.

                Аспробуйте дізнатися, друзі, хто нині в складі керівництва НТКУ, хто відповідаєза це окупаційне дійство? Не знайдете. Можна моментально визначити, хто керуєвідділенням НТКУ в Донецьку, Луганську, Львові, Харкові, а ось в центральномуапараті – інкогніто.   Принаймні, я цього дізнатися не зміг. Словом,одна Алазанія…

                Цюрашконтору треба закривати. Гнати в шию нинішніх прихованих московітів увисотній конторі телевишки. Принаймні, хоча б те, як це зробили свого часу зодним московітом нардепи від «Свободи». Оскільки нині у Верховній Раді немає накого покладатися, треба організовуватися людям з громадянських рухів. Відвертійтелемосковщині за кошт українців треба якнайшвидше покласти край. Бо в НТКУрозмістився філіал фронту Кремля в гібридній війні проти України.   

Останні записи