Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.07.2016, 02:33

Парад це демонстрація мундирів, погон і лощених пик

Тільки вороги України могли запропонувати провести парад у час війни. Вивести техніку на Хрещатик для потішного видовища, коли вона має захищати позиції на фронті. А ще чому Бельгія хоче зняти санкції з Росії...

                Те, що останнімчасом робиться на найвищих поверхах влади України – це, я б сказав, бокс буйнихвінницької обласної лікарні імені Ющенка

                Одиніз телеканалів, який умовно можна назвати "Рашен - гут!", уже вдруге за місяць садить перед камерою такоговизначного політичного діяча, як Н. Савченко і вона впродовж години видає такіперли, що ніякий ворог не зуміє насипати стільки солі на свіжі рани українців. Ямимоволі починаю згадувати. Он, виявляється, чому московіти під час так званогоголодування цієї пані в камері слідчого ізолятора нізащо не хотіли допускати доукраїнської бранки наших лікарів. Навіть тоді, коли за підрахунками фахівців енергетичнийресурс «голодувальниці» мав би давнозакінчитися: мала б або знепритомніти, чи з’явитися в суді на «каталці», а вона,як свіжа ягідка поставала в прямих ефірах знов і знов. Просто якась безсмертнаполонянка. А згадайте в Борисполі: замість доведеної до образу скелету (такими,принаймні, ми 1981 року побачили бійців ірландської республіканської  армії, на чолі з членом парламенту Боббі Сендсом,які померли від виснаження, але не здалися в англійській тюрмі), а тут повидали ми на аеродромі норовисту, замало не кругленьку, аж начебто з жирком баришню,галасливу і неврівноважену… Яка до того ж навідріз відмовилась від післятюремноїадаптації. Чудо  в пір’ї та й годі…

                Онвона розгадка: Герой, якого нам підгодувала-подарувала раша-федераша усешпарить тепер чітко пункт за пунктом по Путіну – «Україна має вибачитись передДонбасом», «треба, щоб ми сіли за стіл переговорів з Захарченком і Плотницьким…»Себто, як вона вважає, маємо публічно реабілітували терористів. А ще вона якоськазала, що їй надзвичайно подобається Захарченко з автоматом... 

                    Такою є її плата, думаю, запідпільне користування «шведським столом» в часи «сухого голодування». (Не стверджую - припускаю таке.) Якщо цесправді так, тоді нехай знає пані, що той харч не піде на добро, він їй неодмінновилізе боком. Бо дуже багато крові за цими закликами у підтримку позиціїКремля.

                Останнімчасом українське керівництво уникає узагальнень наших втрат на східному фронті,позаяк із кожною добою ця картина при «перемир`ї Порошенка», яким він, до речі,дуже гордиться, його щоразу вихваляє, а воно, як відомо, приносить нам щоднинитепер по 6-7 похорон, якщо, звісно, не брешуть штабні статисти,  а загалом виглядає все абсолютною військовою катастрофою. Хоча в Україні за це звично ніхто не відповідає. Останні цифри названі військовим прокурором ще 21.03.2016 року. Тоді вонивиглядали так: 2 тисячі 55 убитих і 7299 поранених. (Перевіртетут.) І ось ця підленьказрадниця чи жінка без кебети (до речі, не мені це виясняти і доводити, є длятого компетентні органи),  начепивши налацкан значок депутата парламенту та Золоту зірку Героя фактично заявляє, щорідні загиблих мають вибачитись перед убивцями. Бо живуть же ж ті в окупованомустріляючому Донбасі, у тому числі й російські військові, які прикриваютьсяпосвідченнями міліціонерів так званих ДНР та ЛНР. Так же ж це все виглядає.Мабуть, повинні, відповідно до плану Савченко, стати ці убиті горем люди наколіна, попросити прощення в… убивць? За що? Повне божевілля, погодьтесь,абсолютна клініка імені Ющенка.

                Яхотів би побачити картину, коли б ця недолуга порадниця, яка заспівала з голосуПутіна, пропонуючи негайно сісти за стіл переговорів з бойовиками, сказала ціслова депутату Горлівської міської ради Володимиру Рибаку. Знаєте де? В катівнітерориста Безлера, коли українцю розпорювали убивці живіт за те, що не дававспаплюжити рашівським бойовикам прапор України над міськрадою. Якби вінсприйняв пропозицію Савченко, щоб він їй сказав перед смертю? Мабуть, би простозадушив…

Ви тепер розумієте,яка різниця між зірками Героїв Володимира Рибака і Надії Савченко? Як між небомі землею. Як між честю і зрадою.

Ця пропозиція,про перемир`є і діалог з бойовиками-терористами звучить з уст Савченко, якхвороблива ідея фікс. А ще вона хоче балотуватися на посаду глави держави, і, знаєте,напевне-таки, Банкова її щиро підтримуватиме. Уявіть, що в другий тур виборіввийдуть – «однотуровий» і зажиріла на «рашівському  сухому голодуванні» льотчиця. За кого випроголосуєте? Здогадуюсь. Ось чому вона стратегічний резерв адміністрації президента. Ітільки кожен, хто нині проголосує за скасування Указу про присвоєння Н.Савченко звання Героя України покаже, що тут є робота для певних фахівців. (Зробіть це тут.)

                Думаю,що так само не дружать із головою ті, хто придумав у День незалежності провестиу Києві забавний парад, похизуватися один перед одним мундирами, погонами талощеними пиками. Тільки вороги України могли розробити подібний потішний пландля генералітету, виставивши на Хрещатик аж двісті бойових машин, тоді, коли нафронті вся техніка відведена у глиб нашої території, стоїть на мертвомуприколі, і нічим нашим воякам захиститися від рашистів. А ворог нахабнодереться з усіх напрямків, б’є з найпотужніших калібрів, намагаючись захопити Маріуполь,Краматорськ, знову ж таки Слов’янськ. А далі й Харків. Тільки оборонятися не можна, як розповідають військові, бо діє собачий "план перемир`я Порошенка": бліндажів для схрону копати не можна, відповідати на ворожі снаряди не можна. А ось помирати - скільки хочеш. Боюсь, що з такою безглуздою політикою "оборони рубежів" почнуть розривати угоди наші контрактники. 

А ось потішніпаради, численні курйозні наради, забавні маскаради, вже котрий рік скривають відсвіту в Україні страшенну кровопролитну російську агресію, бо декому називатиречі своїми іменами невигідно… матеріально. Якщо оголосиш надзвичайний стан чи воєннестановище, нарешті, війну Росії, як же ж тоді в країні окупанта розвивативласний бізнес? Краще тишком-нишком платити мільярди рублів податків в казну Путіна,які йдуть, мабуть, на виробництво боєприпасів, котрі убивають українських вояків,і мовчати про агресію…   Тому вже третій рік Росія веде війну вУкраїні, щодоби вбиває наших людей, але вона не є стороною конфлікту. Ви чули десь такий жахливий абсурд?І всі ці Олланди, Меркелі, Обами з подібним чомусь погоджуються: хіба ж бо їмза це розплачуватись життями своїх дітей? Платять за все українці…

                Недуріть, друзі, ні себе, ні інших: це ніяка не гібридна війна. Це війна олігархаПетра Порошенка проти… України, проти свого народу, але руками Путіна. За цихумов він залишається главою української держави, і набиває свої кишені відрозвитку бізнесу і в Україні, і в Росії. Грішми і гробами. Хитрий лис Леонід Кравчук, розгадавшицей ребус, якось сказав: «Я більше ніколи не проголосую запрезиде6нта-бізнесмена…»

                Неправда.Проголосуєте, Леоніде Макаровичу. Ось підведуть на вибори в другий тур П.Порошенка і Н. Савченко, за кого віддасте свій голос? За олігарха, чи запацієнта… Відповідь мені і нині вже відома.

                Цяжахлива ситуація, коли війна в Україні гримить сотнями різнокаліберних залпівщодоби, потік гробів у бік наших міст і сіл останнім часом невпинно зростає,але бійня ця схована за абревіатурою АТО, яка в міжнародній практиці чітко і однозначноозначає - ГАСІННЯ СИЛОВИМИ СТРУКТУРАМИ ВНУТРІШНЬОГО КОНФЛІКТУ, привеладо того, що Бельгійський парламент уже ближчими днями може проголосувати за відмінусанкцій проти РФ, запропонує це зробити й Європарламенту.  (Читайте про це тут.)

                Тількими, українці, знаємо, що все насправді виглядає не так, як це малюють і Путін,і Порошенко. Що воюють проти нас у Донбасі московіти. Їхні регулярні війська,їхня зброя. Виникає логічне запитання: скільки ще має лягти гробів у сируземлю, аби світ нарешті почув голос українського народу - ми воюємо проти РосіїПутіна, а Порошенко його бізнес-союзник. І через його шкурні інтереси Україна несетакі колосальні втрати. 

Останні записи