Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.05.2016, 09:25

Важкі роди барижного «доктора Пі» №2

Якщо плиточник-штукатур-облицювальник з освітою профтехучилища міг в Україні стати "професором медецини" і проводити операції на мозку людини, чому конструктор люмінесцентних ламп не може сісти в крісло генерального прокурора, себто, бути в державі головни

                      Ще не вийшов на свободу з ув’язнення«доктор Пі», у світському житті – Андрій Слюсарчук, як українське начальствоготує новий, ще потужніший проект «доктора Пі» №2 - Юрій Луценко.

                Першийшахрай, як відомо, маючи освіту штукатура-плиточника-облицювальника таксподобався Віктору Ющенку, що той запропонував йому створити  і очолити український центр мозку. ВікторЯнукович обсипав «доктора Пі» різноманітними званнями та нагородами. Завдяки їхньомупомазанню, «професор» А. Слюсарчук отримав кафедру медичного вишу і коловчерепи людей, як грецькі горіхи. Шкода, що не дістався голів своїхблагодійників…

                Нинішньомуглаві державі, як кров із носу потрібен ручний генеральний прокурор, позаяк вінвиявився весь засмальцьований злодійськими офшорами. А це невмолима загрозабізнесу пана Порошенка, якщо на посту очільника ГПУ стане чесна, незалежналюдина. При цьому Петро Олексійович чудово знає, що найкращою прачкою для йогобрудної білизни може бути лише вірний друг та кум Юрій Луценко. Тому він своїмнаближеним каже: яка різниця, що Луценко за фахом лише електронник, що займавсяєдиною конкретною справою – розробкою люмінесцентних ламп на рівненськомузаводі «Газотрон», а не юрист, не правник.  Захист олігархічних інтересів глави державивимагає негайного створення «доктора Пі» №2. І для цього підключені всіолігархічні сили парламенту.  Щоб здопомогою головного карального органу держави – ГПУ, вправляти мозки всім тим,хто намагається вивести Порошенка на чисту воду в його солодкому і прибутковомубізнесі на крові. У тому числі на території агресора, в торгівлі з йогопідприємствами, тоді, коли тисячі українців помирають при обороні теренів Українивід посягань окупантів.  За цієї умови намісце очільника відомства за дотриманням порядку і законності в державі главідержави потрібно підібрати достойного барижного циніка, котрий би вірно стоявна захисті інтересів олігархічної меншості, допомагав три  шкури дерти з бідних. Таким є життя по-новомув порошенковій Україні. 

Одне слово, якщо плиточник-штукатур-облицювальник з освітою профтехучилища міг в Україні стати "професором медецини" і проводити операції на мозку людини, чому конструктор люмінесцентних ламп не може сісти в крісло генерального прокурора, себто, бути в державі головним із захисту інтересів оборудок олігархів?

Останні записи