Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.03.2016, 10:56

Слава Автомайдану, що знищив "Моторолу" в Нацполіції!

Вогняні шини громадських активістів спалили останні надії "п'ятої колони" і заджмеленого руського міра отримати генеральську посаду в Національній поліції. А що ж хвальониє "грузінскіє дєвочкі" імені Саакашвілі так прокололися. Випадково чи зумисне?

           Що ж, панове, всіхсердечно вітаю з успішним арештом заядлого сепаратиста і колаборанта колишньогоначальника ГУ МВС у Вінницькій області. Зверніть увагу, ще 28 лютого ц.р. яопублікував пост, озаглавлений «Ганебна зрада вНацполіції» - відгук на призначення московітського ідіота, якийхлібом-сіллю в ресторані Севастополя зустрічав-вітав заджмелений «руський мір» вособі безмозкого орангутанга на прізвище Валуєв. Це ж треба бути такимиприцуцуватими, як казали в моєму селі, «реформаторами»  Нацполіції, щоб рашівське бидло, яке бігало з триколорамиі георгіївськими стрічками по Криму, призначити на головну поліцейську посаду вгеть україномовному регіоні – на Вінниччині. Щоб воно, паскудне, одразу почаловимагати всі доповіді і документи перекладати йому на мову окупанта. Призначатисобі в заступники людей русковорящіх з Донбасу. Одного з них привіз зЛуганська.

Тому,як на мене, в сусідніх камерах з «отщєпєнцем» СБУ мають допитувати нині йімпортних «грузінскіх дєвочєк», які, звичайно ж, успішно завалили справуреформи правоохоронної системи в Україні. І не лише тому, що нині, дляприкладу, в Києві за добу викрадають в середньому тридцять (!) авто (такого вжитті не було ніколи!), наяву десятки нерозкритих убивств, тисячі інших «висяків»-злочинів.За цей один факт призначення сепаратиста і колаборанта на найвищу посаду врегіоні, завізних подружок пана Саакашвілі потрібно судити. Це на моє приватнепереконання! При цьому конче трабе виявити, а хто ж їх зобов’язав призначити вВінницю москвофіла і зрадника України на головний керівний пост? Фактично навакантну посаду генерала! Які були мотиви цієї ротації з Чернігова, де вже українці-патріотипомітили за московітом антиукраїнські настрої, до Вінниці? Значить, ховаликінці в воду? Тепер потрібно, щоб ці шнурки спливли. Належить виявити всівнутрішні пружини механізму просування представників агресивної п’ятої колони накомандні висоти. І, напевне, не лише в самих лише правоохоронних органах.

Думаю,що поліцейські начальниці - «грузінскіє дєвочкі» підходять до призначення вукраїнській поліції занадто спрощено: с рускоязичними їм легше працювати. Томунасамперед проштовхують таких. Позаяк не розуміють ні нашої мови, ні нашоїментальності, вони банальні, навіть примітивні, якби їх не хвалили Порошенки-Саакшвілі,примітивні заробітчани. Їм що не все одно, хто там буде верховодити на місцях. Лиш би носили американські черевики йкашкети і їм славно козиряли. Це і є зрада інтересів Революції гідності, якійпотрібна була не зовнішня шкаралупа, з поліцейськими у білих рукавичках, якібабусь переводять через вулиці, а стержневий ефект. Щоб загартовані в запеклійборотьбі з російськими шовіністами національно-патріотичні кадри висовувалисяна команді висоти в поліції. Щоб українська поліція була українською,україномовною. Щоб до керівництва підрозділами в регіонах і на місцях приходилипідготовлені українці-патріоти.

Виж подивіться, такий страшенний кадровий, репутаційний провал у Вінниці, а ніхтоніде й не писне ан верхніх щаблях влади. Начебто все так і повинно було бути.Тільки прості люди, вінничани, насамперед активісти Автомайдану, густою йнепоборною стіною виступили проти дивної комплоти, стали розмотувати клубоксепаратистсько-колаборантської змови. Заблокували роботу головного управлінняМВС України у Вінниці, стали палити шини під центральною поліцейськоюустановою, вимагали прибрати русофіла з поста і з області. На підмогувінницьким, прибули Автомайдани з ряду інших областей України. Вони заявили:буде заблоковано всі автотраси, поки сепаратиста не приберуть з подільськоїстолиці.

Чиправомірно це? Звичайно, що так. Люди, напевне, повинні вже обирати своїхполіцейських керманичів, як подібне здійснюється в вільних демократіях світу, відтак,нізащо не допустити того, що як планувалося тут, аби ГУ МВС управлялася зМоскви. Це була б повна зрада тих, кого вінничани за останні роки спровадили востанню путь, як героїв оборони Донбасу. А прощаються вони з загиблими наТеатральній площі міста, на якій, до речі, знаходиться і ГУ МВС.

Узгадуваній вище публікації і іншій – від 6 березня ц.р. – «Гнила поліцейськаперевірка у Вінниці на сепаратизм», я говорив про хорали російськомовних напідтримку сепаратиста, які зазвучали в нашій пресі після акцій Автомайдану у Вінниці.Мовляв, переслідують підполковника поліції, як писав такий собі модний київськийрускій пісар Кіріл Сазонов, за переконання й погляди мовбито його дружини. Ще цей борзописець на всі цимбали вихваляв свого "соплємєнніка", як начебто борця з корупцією та наркотрафиком. Цікаво, звідкіля він взяв ці чесноти, якими так щедро нагородив сепарюгу? Напевне, зі стелі. Воно й зрозуміло, відсутність фактів завжди окрилює фантазцію. Так російськомовні прокладають шлях до влади новим своїм  "Моторолам".

Спасибі, підключилися інші журналісти-патріоти, виявили кадри колаборанта геть завішаногогеоргіївськими стрічками 9 травня 2014 року, бадьорі коментарі цього дня путінськомутелеканалу Раша Тудей зі схваленням анексії Криму. Якщо це не доказ сепаратизму,підтримки загарбників, тоді чому ми не дивуємось, що в обласній державній адміністраціїЛьвова чиновника звільнили за те, що він послуговувався російським доменом ru у власній електронній пошті.  

Думаю,що Автомайдан має довести розпочату справу до логічного кінця. Добитися того,щоб був повністю розмотаний клубок цього дивного плетива сепаратистського гніздау Вінниці. Хто за цим стояв, стоїть? Хто той головний "фахівець", який підібрав на посаду в таку "блатну" область українофоба? Хто і чим з ним за подібне розраховувався? Які ще подібні кадрові "підсніжники" на нас очікують? Чому мовчали і досі мовчать Порошенко таособливо Гройсман. Він же ж такий уважний до людей в міліцейській формі. Буквальнонапередодні 2016 року, коли у Вінниці помер один з очільників міліції, вінпокинувши всі столичні справи, приїхав на похорони, організував погребіння покійногоза державний кошт, виступав з промовами, які транслювало місцеве телебачення. Атут немовби в рот води набрав…

Запитується:чому? 

Останні записи