Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.12.2015, 10:35

Зрада кримських татар

Хто раз вміє обдурити, той багато разів ще обдурить...

       Зрада завждипідла і підступна. Як і ця: кримські татари, які мовбито здійснюютьблокаду окупованого московітами півострова, по-ренегатське продажно прогнулися,дозволили подати електроенергію до Криму. Нехай  і однією лише ЛЕП 220 кВ «Каховська – Титан», алепо-відступницьке  віроломно. Смородустільки, що варто не лише закривати носа, а й гидко відвертати голову від такихсоюзників у боротьбі проти віковічного ворога українців. І це саме тоді, коли облогаозброєного ворога почала давати доволі помітні результати. Коли стало всім безвинятку, мабуть, зрозуміло, що Криму не обійтися, не прожити без  материнського лона України.

           Утричі бридкіше сприймати цю зрадницьку ретираду уяснивши, що за цим стоїть осоружний грошовиймішок олігарх Д. Фірташ, який приніс Україні вже стільки  різноманітних бід. Адже це саме йому належитьпідприємство «Титан» на півострові, куди подається енергія за відступницькимкримськотатарським проектом.  Невжекупилися за калим? Піддалися на вмовляння безпросвітного торгаша і змовника П.Порошенка, якого шантажує підступний мільярдер можливістю оголосити певний компроматпроти глави держави? Чи повірили «блокадники» в ту бузу, що начебто станетьсяекологічна катастрофа на очисних спорудах підприємства, якщо не запуститимеханізми? Але чи може вже бути більшою біда від тієї жахливої реальності, що вКриму хазяюють окупанти?

           Менінадзвичайно важко зрозуміти це, адже я написав чимало статей, видав ряд постівблогу, не раз заявляв в ефірі телеканалу 112.ua про те, що «кримські татари це єдині справжні українці вУкраїні», що вони своїми рішучими і безкомпромісними діями заявляють про свійвисокий переконаний український патріотизм. Визнаю нині: жорстоко помилявся. Нажаль. Праві були московіти, які десятиліттями стверджують, що ці люди здатні назради. І відповідно ставляться до них.

   Абсолютнопідтримую бійців «Правого сектору», які на знак протесту проти зради кримських татарзняли фізичну блокаду Криму. З такими друзями не потрібні й вороги…

ПРИКРО ВИЗНАВАТИ,ЩО СИТУАЦІЮ ЗНОВУ ВИГРАЛИ МОСКОВІТИ. ВОНИ, УСТАМИ СТАВЛЕНИКА ОКУПАНТІВ У КРИМУ АКСЬОНОВАЗАЯВИЛИ, ЩО ЇМ НЕ ПОТРІБНА УКРАЇНСЬКА ЕЛЕКРОЕНЕРГІЯ.   Так що радійте кримськотатарці. Зрада логічно привелавас до багна…

Останні записи