Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.05.2015, 15:23

Хто з журналістів у "розстрільних" списках Авакова?

Виявляється, що панам із влади найбільше мішають пристойно жити "подонкі от журналістікі"...

Із великим здивуванням прочитавінтерв’ю-руськоязічіє панка Авакова у Лізі.Новин і подумав, що автор текстів, абоп’яний, або вигукує свої фрази з вікна божевільні. Йому, з його позицією,оцінками подій, потрібно не силовим міністерством керувати, а лікуватися впсихіатра – моя щира порада.

Бачите, за його переконанням, великогоміліцейського генія з посади заступника міністра ВС С. Чеботаря міністразмусили звільнити «подонкі от журнілістікі».

Аваков каже: «а что вы можете предъявить Чеботарю реально из всей той шумихи, котораябыла в прессе?»

Преса встановила, щоцьому чиновнику належить велика кількість нерухомості, яку він скриває, невідображає в своїх деклараціях (Дивіться і слухайте тут). Його родичі влаштовують фізичні нападина журналістів, які намагаються вияснити, хто мешкає в хоромах. Міліція порушує кримінальну справу не протитих, хто перешкоджає діяльності преси, хто постраждав у конфлікті, а проти самихжурналістів, які хочуть донести правду про непомірні статки чиновника людям. Чиважливо це нині, коли понад вісімдесят відсотків людей України опинилися замежею бідності, а ті, хто керує тендерами, матеріально забезпечує міліцейськийтил жирують на народній біді? Гадаю, що неймовірно важливо.

Аваков все це пропускає мимо вух. Його, як члена уряду, чомусь нецікавить те, за які кошти зросли маєтки його заступника С. Чеботаря, хоча той постійнобув державним службовцем, а до недавнього часу просто міліціонер, а ніяк небізнесмен, високооплачуваний банкір, приміром. І те, що підлеглий вчиняєнечесно – приховуючи від держави свої явно протиправно нажиті багатства. Він,як можна зрозуміти, збагачення своїх підлеглих не вважає ні професійно, нісоціально небезпечними. І це зайвий раз видно зі сліз, які пан міністр проливаєза ще одним майстром збагачуватися на високих міліцейських посадах і приховуванняцього від декларування. Йдеться про ще одного представника з генеральськоїобойми: пана Єршова, очільника ДАІ.

Цей приховав від усіх також персональний маєток. І теж провалився: «подонкіот журналістікі» і його засвітили, показали громадськості. Стільки набрався, щоне зумів приховати нагарбаного добра. Аваков з жалем зізнається: «А мне былважен такой кадр ».

Думаю, що з часом ми дізнаємось саме для чого…

 Чому відбувається подібне?

Все від того, що займатися бізнесом на високій державній посаді внинішній Україні не просто можна, не зважаючи на офіційну заборону, але ймодно. Грубо порушуючи Конституцію України і закони держави. Цей ганебний іпротиправний приклад подає сам глава держави. Зарубіжна преса на всі голоситрубить про те, що статки П. Порошенка за рік його президенства зросли начебтовсемеро! Не беруся стверджувати, що сума багатств вирахувана вірно, але те що бізнес Петра Олексійовича знаходиться в тих самих руках, що й президентська булава, і що він надійно, не зважаючи на війну, розруху і всі людські біди українців успішно процвітає, - це правда. Чому ж тоді не можна пристойно, на широку ногу жити Чеботарю, Єршову?  

Справді, за що ж тоді звільняти крадіїв у міліції? Вони прибрали досвоїх рук тільки те, що погано лежить. Ось тільки журналісти плутають усі карти.Справді «подонкі», явно перешкоджають жити «по-новому» кращим людям із влади.

Я хотів би при цьому запитати в керівництва Національної спілкижурналістів України, Незалежної медіа-профспілки журналістів України: у вас єтакий реєстр – «подонков от журнілістікі»? Себто "розстрільний" список відАвакова. Цікаво, хто в ньому?

І ще, чи не можна організовано і професійно оголосити в Українімораторій на «грязний язик» цього діяча-українофоба (він же ж принципово неспілкується українською), замурувати його брудний Фейсбук?

Останні записи