Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.02.2015, 23:17

Не вірю ні фрау Меркель, ні мосьє Олланду….

Краще б вони не перешкоджали звільняти українські території від проклятих московітів...

Якщо ви гадаєте, що фрау Ангела Меркельі мосьє Франсуа Олланд прилетіли в Україну для того, щоб допомогти українськомународові добитися негайного миру, то ви жорстоко помиляєтесь. Ви забули, яккілька діб тому німецький канцлер відкрито заявила, що вона ПРОТИ ТОГО,ЩОБ УКРАЇНІ ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ В ВИГЛЯДІ ЛЕТАЛЬНОЇ ЗБРОЇ. Позаяк це начебтопризведе до ескалації конфлікту  вукраїнському Донбасі.

Якщо німецькому лідеру,переконаний, щодоби військові Бундесверу доповідають скільки бронетехніки,живої сили заводить Росія на окуповані території України, чому вона ні разуніде не заїкнулася про це публічно, не заявила, що Росія розпалює конфлікт. Аколи українським військовим вдалося відчутно дати по зубах сепаратистам,терористам, російським найманцям і спецпідрозділам ЗС РФ, завантажити по повнійрефрижератори чергового так званого гуманітарного конвою, то це викликалосправжній переляк.

Ви хіба забули, як три доби томуПутін враз затурбувався тим, що проливається кров в українському Донбасі. Доцього він цього не бачив? Закликав сторони негайно припинити вогонь, відкластизброю. А на ранок вишепталася, як рак із торби, мадам із Берліна. Почалазаявляти, що ні в якому разі українцям не можна надавати летальну зброю. А в четвер,5 лютого, підхопивши з собою під бік мосьє Олланда, опинилася в Києві. Після переговорівз великим національним миротворцем паном Петром Порошенком вона повезефранцузького соціаліста до гаспадіна Путіна. А звідти, увага, фрау Меркельполетить безпосередньо  на рандиву зБараком Обамою.

Як ви думаєте, що найголовнішевона має обговорювати в Вашингтоні?

Та звісно ж буде переконуватилідера США в тому, що ні в якому разі, нізащо українцям не можна представлятилетальної зброї. Бо зрозуміло, що отримавши таку, четвертого рівнядосконалості, надточну зброю, вони тут же на голову розгромлять всю нечисть,якої набігло в український Донбас тисячі. Бо всьому світові стало зрозуміло, щоукраїнські вояки – люди надзвичайно хоробрі, умілі, вірні своєму обов’язку. Засвою державу, землю, народ готові вмерти. Навіть при тому бедламі, бардаку вякий перетворили молоду країну пани Порошенко та Яценюк. Вони неймовірношвидко, за неповний рік трансформували конституційну державу в лубочний циганськийтабір.

Особливо це проявилося приздійсненні чергової часткової мобілізації. Коли десятки тисяч людей, які щевчора були пасіонаріями, готові були йти на смерть за свою Вітчизну, перетворилисяв  «бігунків», тих, хто тікає відвручення повісток, виїжджають навіть за кордон. Всяко відкуповуються вкорупціонерів у погонах. При цьому зазаначу, що якраз мобілізація, тобто готовність людей виступити оборонцями своєї держави, якраз є лакмусовим папірцем довіри до існуючої влади. І тут, маю з сумом зазаначити, повний провал. 

Але це вже інша тема, про яку ятакож докладно розповім.

Ви, напевне ж, запитаєте мене: а чомуж так вчиняє фрау Меркель?

Чесно відповім: до кінця всіхдеталей не знаю. Але не важко здогадатися, що насамперед тут комерційнийінтерес. Ви ж сподіваюся, не забули, що попередник фрау Меркель на постуканцлера ФРН Герхард Шредер – нині найголовніший чоловік на побігеньках угаспадіна Путіна. Кремлівський маніяк підібрав у російському дитячому садку іподарував йому дитя, якого не було в сім’ї відставного німецького політика,працевлаштував його  в структурах «Газпрому»,поставивши захмарну оплату.  Зрослися, яккажуть, кров’ю.

Німецькі багатії завжди щедрозаробляли на газових і нафтових виробництвах  Росії.

Що ж стосується французів, товони й зараз в основній своїй масі вважають, що «Містралі» Росії необхіднопродати, що не Росія, а Україна ображає РФ. На одному з міжнародних телеканалівя бачив, як буквально горою французи стояли в ПАРЕ за те, щоб делегацію РФ непозбавляли слова в Парламентській Асамблеї. Навіть тоді, коли вони ув’язнили,фактично довели до смерті депутата ПАРЕ Надію Савченко.

Якось днями, ввімкнувши московськийтелеканал «Дождь» почув, як посол Франції у Росії став переконувати глядачів утому, що Франсуа Олланд поспіль з главою Кремля Путіним докладають величезних зусильдо того, щоб припинити війну між українцями в Донбасі. Саме разом із Путіним.Знайшов миротворця…

Уже буквально вилітаючи до Києва 5 лютого ц.р., мосьє Франсуа Олланд на весь світ заявив, що його Франція проти того, щоб Україна приєднувалася до будь-яких Європейських структур. І ви після цього вірите, що він за те, аби криваві загарбники московіти зазнали поразки в Донбасі?

Ось вам і відповіді на частину зцих питань. Якщо ж, звичайно, не враховувати того важливого фактору, що інімці, і французи свого часу були жорстоко биті московітами. Хто знає, може туті генетична підсвідомість спрацьовує…

 **

Як сказав мій добрий приятель відносно всього: "Якщо їдуть удвох, значить будуть умовляти..."

 

Останні записи