Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.01.2015, 10:27

За що насправді судять Путіна у Лондоні

В Україні даремне так мало уваги приділяють судовому процесу у місті над Темзою. А там насправді відкрився другий фронт проти маніяка з Кремля...

Даремне ви, панове, не звернули пильноїуваги на пост мого блогу від 26 січня ц.р., озаглавлений «Дещиця плутонію усправі проти льотчиці Савченко». Я тамнаписав, що наступного дня (27 сіяня) відкривається другий фронт(звісно ж, після України) громадськості світу проти маніяка Владіміра Путіна. Стартуваввін у Лондонському суді розглядом справи про замовне вбивство Кремлем колишньогоросійського шпигуна Олександра Литвиненка.

Мені впало в око, що українські ЗМІцьому процесу практично не надають ніякого значення. Згадують лишень вряди-годи.А даремне. Просто така дрібна суть наших засобів масової комунікації, в яких,на жаль, практично немає журналістів-аналітиків, які б уміли проглядати вперед,передбачати події, вираховувати майбутні інформаційні шторми. Яким, власне, й єпроцес над Темзою. А всього лише бездумно пливуть за течією. Співають тількипро те, що бачать.

Мабуть, ніхто з них й незадумувався серйозно над тим, чому оточення Путіна знищило колишньогопрацівника ФСБ, власне, за що. Застосувавши для цього такий безжалісний видотрути як військовий полоній. А за те, щоб ви знали, що О. Литвиненко передавзахідним спецслужбам, зокрема, і свідчення про те, що його колишній шеф – давнійі закоренілий… педофіл.

Смертний вирок російськомушпигуну був винесений у Кремлі не стільки за здачу секретів держави і спецслужби, а зарозкриття задавненого анамнезу страшної болячки лідера.

До речі, вчора там, уЛондонському суді про це уже говорилося. А ще має з’явитися сотні новихсвідчень. Адже передбачається, що процес триватиме десять тижнів. Кожного зних, протягом трьох днів у тижні, справа слухатиметься під присягою у процесі. Частинасвідків буде приводити свої аргументи, знаходячись у секретній кімнаті, позначенапевними кодами. Англійська феміда не може дати повну гарантію життя людям, яківиступлять у процесі під своїми іменами. Позаяк плутонію в Росії багато…    

Останні записи