Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.01.2015, 22:08

Дещиця плутонію у справі льотчиці Савченко

27 січня відкривається другий європейський фронт наступу на фобії кремлівського маніяка. Лондонський суд розпочинає публічний розгляд справи про вбивство з допомогою радіоактивного плутонію Олександра Литвиненка, в якій чітко прослідковується слід Москви.

Завтра, 27 січня, уВеликобританії відкривається своєрідний другий фронт ЄС проти маніяка Путіна. УЛондонському суді починаються публічні слухання справи щодо загибелі відотруєння полонієм колишнього співробітника російських спецслужб ОлександраЛитвиненка. Мабуть, якби не агресія Росія проти України, в ході якої головний кремлівськийординець засвітився, як організатор війни, цей процес не мав би найменшої судової перспективи.

Напередодні цього,24.01.2015 р., газета «Дейлі Телеграф», в ході власного журналістськогорозслідування, опублікувала розшифровку аудіоплівки, на якій офіцер ФСБОлександр Литвиненко за рік до смерті розповідає про те, як передававіталійським спецслужбам інформацію про дружбу Володимира Путіна і Семена Могилєвича,котрий за даними Литвиненка, реалізовував зброю Аль-Каїді.

Цікаво, що джерелогазети з американського Агентства Національної Безпеки (АНБ) стверджує,мовбито, його співробітники володіють записом перехоплених переговорів, які єдоказом того, що рішення про вбивство Литвиненка приймалося в Кремлі. Однак, якзауважує відоме видання, використати ці доводи в суді не вдасться, оскільки вониздобуті не правовим шляхом. Хоча також вельми цінні для розуміння де, власне,собака зарита.

Побачимо на які факти, аргументивийде з часом цей неординарний процес, який стартує. Я хочу лише підкреслити,що, судячи з публікації «Дейлі Телеграф», можна чітко уяснити, що торба кримінальнихзвинувачень проти Путіна і Москви, либонь, розв’язалася. А суддя, який вестимезасідання, за свідченням тієї ж відомої англійської газети, повідомив, щоволодіє неспростовними доказами причетності Росії до вбивства інформатора рядуспецслужб, у тому числі й англійської МІ-6, Олександра Литвиненка за допомогою радіаційногополонію.

У цієї підлої істрашної історії прямий зв'язок із справою нашої льотчиці Надії Савченко. Який?А ось послухайте.

У матеріалах справи,яка буде слухатися в лондонському судді, неодмінно називатиметься прізвище москвичаАндрія Лугового. Дружина покійного Олександра Литвиненка переконана, що самецей колишній ординський кагебіст виконав завдання Кремля на знищення їїчоловіка, доставивши і застосувавши проти нього смертельну отруту. Колишньогофеесбешика московитська влада уже декілька разів, після повернення з Лондону, кооптуєдепутатом державної думи РФ. Розплачується у такий спосіб за заслуги передПутіним. Адже Луговий підозрюється в тому, що фізично знищив людину, яка маладокази проти кремлівського лідера персонально і володіла доводами про його співпрацюз розшукуваним у США міжнародним бандитом Сєвою Могилєвичем.

На фоні цих подійпросто таки дивним виглядає заява главикомітету Держдуми РФ у закордонних справах, керівника російської делегації вПАРЄ Олексія Пушкова на прес-конференції в Страсбурзі. А він так прокоментуваввимогу Парламентської Ради негайно звільнити з-під варти українськузаручницю Надію Савченко, яка набула імунітету недоторканності, як депутатПАРЕ: "Ніхто не має наміру звільнятиСавченко через таке трактування імунітету ПАРЄ. Я підкреслюю, мова протрактування. Ми вважаємо, що імунітет надається для здійснення депутатами своїхповноважень, а не для того, щоб зробити його недоторканним за злочини, вчиненів минулому".

Хоча добре відомо, що в матеріалах кримінальної справи,переданих українською стороною, представлено неспростовні доводи, основані на трекахпереміщень телефону пані Надії. Він переконливо доказує, що лейтенант Савченко виявиласязатриманою терористами ще до того, як розпочався артилерійський наліт збройнихсил української армії, під час якого загинули двоє московських журналістів,відповідальність за смерть яких Москва безпідставно навішує на нашого офіцера. Алепутінівський ручний суд не бажає розглядати матеріали суду по суті, фактичноубиваючи молоду дівчину, застосовуючи щодо неї тортури, змушуючи їїбеззастережно голодувати.

Це ще раз доводить те, що, власне, уже неодноразово мотивувалосяостаннім часом: у росіян своя виняткова дурість. Імперська, радянська,сталінська. Вона будується, як завжди, на брехні, вигадках, інсинуаціях,підтасовках, кадебістських провокаціях. Не вистачає лише плутонія. Але бандити,будьте певні, завжди готові і до найгіршого…

Останні записи