Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.01.2015, 06:29

Усі знову в шоколадному лайні…

В адміністрації президента України активно дописують нові глави до повісті Миколи Гоголя "Нотатки божевільного"...

Цими днями яопублікував пост, озаглавлений «Ось це такборотьба з корупцією». А починався він щирим моїм здивуванням, викликанимпризначенням указом глави держави якогось 24-літнього пана Дмитра Вовка, якийдо цього трудився представником порошенківської корпорації «РОШЕН» у Москві, в.о.глави Національної комісії зрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). Тієї вельми поважноїдержавної організації, яка відповідає за вмотивовані ціни на енергоносії,житлово-комунальні послуги, себто, найбільш важливий для населення регулятивнийорган. З огляду на ніжний вік висуванця, і те, що він виходець з цього гнилого шоколадногоплемені, яке на повну потужність розвиває своє виробництво в РФ, працює на збагаченнядержавного бюджету нашого запеклого ворога, який щодня вбиває наших людей,можна було навіть припустити, що це призначення здійснив якимсь чином… син главидержави. Знаєте, так собі повипєндрувався молодий політичний діяч, показав своюсилу з-за батькових пліч. Бо ж хіба можна було допустити, що на подібне здатнийначебто серйозний чоловік Петро Порошенко. Адже це нонсенс, коли на таку посадупризначають людину не члена НКРЕКПу, особу без будь-яких навиків роботи в енергетичнійсфері, якогось лівого фахівця і взагалі без будь-якого стажу роботи сособу (вінскладає менше двох років), який не був на державній службі жодного дня. Крімтого, добре відомо, що згідноз пропозиціями міжнародного Енергетичного співтовариства, голови Національноїкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, повинні обиратисяна основі публічного конкурсу.

Після публікації, моя електроннаадреса виявилася буквально засипана підкидними листами, в яких мене обзивалавсяко, в тому числі й на Фейсбук, за мовбито нерозуміння мудрої кадровоїполітики глави держави. Мовляв, як можна не підтримувати омолодження кадрів,призначення на відповідальні пости блискучих фахівців, чудових сучасних менеджерів.Найбільше посилань було за дивним підписом «Багатий». Пропонувалося навітьзняти мою публікацію.

Я читав, червонів, мені,звичайно, було соромно…

Маю також особливіслова подяки скласти письменниці Наталії Поклад, яка несподівано для мене, всоціальній мережі виступила з подібним тролем у віртуальний двобій,підкреслюючи, що рашинізація кадрової політики глави держави викликає в народіглибокий осуд і повне нерозуміння, коли на відповідальні пости призначаютьсязовсім випадкові люди, з числа шоколадно-кондитерського оточення. Створюєтьсяякась пересолоджена каста запопадливих прислужників…

І ось увечері 16 січняц.р. на сайті корпорації «РОШЕН» з’явилосяшокуюче повідомлення. Начебто, призначений указом президента України ДвитроВовк насправді… лоботряс, бездар і ледар. Він справді, пишеться на Інтернетресурсі підприємства, працював укомпанії на посаді національного менеджера з розвитку продажів у торговельнихточках Росії, проте через два роки роботи - у листопаді 2014 - його звільниличерез "незадовільні результати діяльності" та відсутність високоїкваліфікації на посаді. Тому «РОШЕН» вважає нераціональним його призначенняна посаду голови НКРЕКПу.

Можна було б подумати,що це якийсь фейк, вкинутий на сайт шоколадників комп’ютерними розбійниками.Але зверніть увагу. Цю ж інформацію розповсюдило інформаційне агентство ВВС. АВВС, відомо, є зразком достовірності в оприлюднені новин у світі, позаяк свою інформаціюперевіряє, як мінімум, із трьох джерел. Отож будь-які сумніви у достовірностіскандальної новини відпадають,  Проце читайте тут.

Відтак, у шоколадномулайні опинилися всі – глава держави, його адміністрація, яка готує кадровірішення та й цей убогий «РОШЕН», який поставляє президенту таких бездарнихфахівців на командні висоти. Це навіть щось гірше за Єнакієво і Макіївку вкупівзяті, котрі до недавнього були базовим кузнями кадрів для столиці. Це вжедійсно гоголівське дно з повісті «Нотатки божевільного», на які я посилався утому попередньому посту. 

Останні записи