Скільки ж вонипротрималися в цьому осиному, антиукраїнському гнізді, - «Інтері», щоб «немочити в сортирі» все наше національне, та по за ним? З минулої весни, коли сталонебезпечно відверто гадити проти українського народу, до Нового року. Заляглина дно, а коли люди з Майдану подалися закривати амбразури своїми тілами наСході України, щодня помирати під кулями московітів, ось ця притаєна рашівськапропагандистська контора і висипала на голови українців все своє лайно, якевиброджувалося в їхньому домі від минулорічного снігу.  

         Розрахунок був тут, зрозуміло, один – якщо «свідоміти» пропустятьмимо вух цю злісну, ворожу українофобську кобзонопутіноманію, проморгають наранок Нового року потужну концерт-провокацію «Інтера», значить «п’ята колона» отримуєшалену пропагандистську підтримку з боку Москви. При чому не ззовні, авсередині України. Тепер її уже не зупинити. Тим паче, що «Опозиційний блок» допарламенту успішно заведено, функціонування основних корупційних каналів післяреволюції Гідності відновлено, діяльність Генеральної прокуратури та адміністраціїпрезидента успішно заблоковано,  доставившитуди продажним ставленикам Порошенка чемодани доларів США (читайте про це в інтерв’ю журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа),залишалося найпотужнішим телеканалом України оновити головну підривнудіяльністю в інтересах Кремля. На фоні бездарної діяльності перших осібдержави, які ні відстоювати інтереси України не вміють, ні здійснювати реформ,це була б повна реанімація рейху донецький, але у новій, зрозуміло, упаковці.Але з неодмінно новим поділом України на окремі території.

         «Інтер»-кубло  заслуговує на те, щоб його у цивілізованийспосіб  розорити і похоронити назавжди, якрозсадник кремлівської лихоманки, напевне, страшнішої навіть за саму Еболу. Бо якщо ми запровадили люстрацію, товона повинна стосуватися не лише громадян, а й того, що кремлівські заСланцівибудували в нашій столиці для, підкреслю, руйнації зсередини нашоїдержавності, мови, культури. Чим вони, власне, займалися десятиліттямиз контори злощасного, гадючого гнізда «Інтера» Хіба ми це забули? Хіба давно мивідправляли з Майдану колони демонстрантів, аби припинити обливати брудомдемонстрантів в угоду Януковичу і його команди.

«Інтер»давно існує в Україні, як філіал московського ГРТ, «Росії-24» для атак зсерединина наш патріотизм, для нівелювання завоювань Революції Гідності, як центрідеологічного підкорення їхньому божевільному «руському міру». Давайте незабувати, що цей телеканал фактично завжди й нині керується людьми, завезеними безпосередньоз Москви. Одне слово, ніхто не знає справжньої глибини гадячої нори..

         В Україні народ справді в стократ свідоміший влади.Керманичі завжди в хвості, тому такі ми маємо результати в усьому: анексованіКрим і частина Донбасу, економіка країни на грані дефолту, більшість населеннядоведено до зубожіння.

         Тим часом, на Банковій, либонь, уже намагаються спустити скандалдовкола ідеологічної зради «Інтера» на санчатах. МінСтець поспішив висловитисяза те, що потрібно, мовляв, ввести для ЗМІ персон нон грата, аж тоді запитуватиза порушення. Начебто, в київському кублі московської кисельовщини не знали,хто такі є найвірніші поплічники путінізму, знищення України як держави –Кобзон, Газманов, Валерія, «золотий голос Росії» Басков, його кума – махровий українофобі регіоналка Повалій. Ліпить дурного до плота…

         А Стець, не забуваймо, якраз та людина, яка в найскрутнішу длядержави хвилину отримала, звісно ж, завдяки могутньому куму, портфель з чотирмамільйонами гривень фінансування в бюджеті пост головного захисника від ворожоїпропаганди. Виявилося,  фактично погладив«Інтер» по голівці. Це ж, будьте певні, є й такою позиція глави держави.

         Думаю, коли влада буде притримуватися саме такої позиції, толюди рознесуть «Інтере» по цеглині. І правильно зроблять.

         Я ж до цього додам, що подібної участі заслуговують і ряд радіоголосівFM,які вже відверто громлять у своїх ефірах патріотичні настрої українців, всякопідіграють прокремлівській «п’ятій колоні». Що ж стосується різних там «Комсомольськихправд» в Украине», Московких комсомольцев» в Украине», «Труда», «Известий»знову ж таки з лисячими хвостами «в Украине», то я про це писав у посту блога, озаглавленому– «Брехливі ворожі газети - підніж!»

         За законами воєнного часу!

Інакшепозбутися ворожої московської інформаційної експансії не можна. Щоправда, наврядчи можна добитися цього з відвертими боягузами, які нині є в Україні при владі. 

PS

Виправдовуючи свою відвертукремлівську пропаганду в новорічну ніч, на телеканалі «Інтер» заявляють, що це,за їхніми даними, мовляв, подобається телеглядачам. Якщо все міряти цими примітивнимикритеріями, то, напевне, декому до смаку переглянути і відверте порно на центральномутелеканалі, але чи означає це те, що потрібно переходити до широкої ібезберегої демонстрації сороміцького?