Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.11.2014, 00:14

1-ий канал українського радіо працює на Кремль

Переконайтеся самі...

Увечері,о 23:21, 1 листопада ц.р. заходжу на офіційний сайт Національної радіокомпаніїУкраїни і в розділі «Новини» читаю:

Новини  < Головна сторінка

Потреба в активних бойових діях із боку Росії зростає

02-11-2014 10:28

Її попередні плани так і не було втілено, а катастрофічна ситуація в Кримувимагає негайного прорубування коридору через південь України аж доПридністров»я, щоб отримати сполучення з Кримом суходолом.

Тим часом на поромнійпереправі у Криму на кордоні України з Росією у зв'язку з ускладненням погоднихумов, досі залишається кілометрове скупчення машин. Місцеве самопроголошенекерівництво не в змозі забезпечити не лише переїзд до Росії, а й елементарні умовидля перебування людей, які очікують своєї черги впродовж кількох  діб."

Про що це? Українськерадіо пропагує необхідність «пробивання» суходільного коридору від Росії доКриму і Придністров’я. Це такі новини на укррадіо? Це уривок з якоїсь передачічи офіційна думка керівництва радіокомпанії, яка, зрозуміло ж, утримується накошти українських платників податків. Крім того, зверніть увагу, що 1 листопадановина позначена завтрашнім днем, 2-им листопада, десятою годиною 28 хвилин.

У достовірності того,про що розповідаю, можнаперевірити за цим гіперпосиланням.

Маячня? Провокація? Чи ворожапропаганда під виглядом помилки?

Можливо, на ці запитанняскладе відповідь керівництво Українського радіо? 

Останні записи