Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.08.2014, 15:21

План бліцкриг у Москві вже двічі підписувався і відмінявся...

Перше вторгнення московітів до України планувалося на 25 квітня, друге на 17 липня ц.р. А третє? Запитаймо астрологів...

         Найбільше довіряю одній людині вУкраїні – Дмитрові Тимчуку, керівникові групи «Інформаційний опір». Колишньомувійськовому журналістові, нині – фронтовому аналітику, дані якого завшеопираються на найсвіжіші відомості, отримані з різноманітних не офіційних, як правило,джерел. Але перевірені, об’єктивні і точні.

         Врізалися в пам'ять його слова про те,що 17 липня ц.р. Московщина була найближче до агресивного, віроломноговторгнення в Україну. «Колись ми дізнаємось всі деталі цієї авантюри, і чомувона не звершилися, що помішало йьому» - були його слова.

         А вчора, 20 серпня,  слухав на єдиному опозиційному московськомутелеканалі «Дождь» інтерв’ю Ксенії Собчак з словоблудом і політичним баламутомВолодимиром Жириновським. Що не слово – бреше, як собака на висівки, і ніколине кається.

         Але все одно цікаве, знаєте, заняттяспостерігати за цим шизофреником і каламутником. Оскільки при певній фільтраціїтієї словесної полови можна й назбирати певну кількість зерен, бо вертиться вінпри дворі ліліПутіна. Та й мила пані ведуча теж не подарунок – за словом досусідньої кімнати не виходить.

         Ось, до прикладу, він, зриваючись нафальцет кричить: «Усіх революціонерів потрібно вішати. Від Стєнькі Разіна іПугачова до Навального. Вмертвляти на Поклонній горі. Щоб висіли і всі бачили…»

-Володимире Вольфовичу, - спокійно кажеведуча. – Ви щойно закликали до того, щоб на Поклонній горі повішати опозиціонераОлексія Навального. Ви підтверджуєте це?

-Я такого не казав, - зривається на крикЖириновський. – Я не закликав вішати Навального. Я мав на увазі, що коли миприйдемо до влади, то ми почнемо судити і вішати тих, хто виступатиме протизаконної влади…

Чекай, коли він прийде до влади, і чиприйде взагалі.

Одне слово, таке ось психокіно на весьвечора. Але в цій каламуті для себе особисто я впіймав одну важливуінформаційну щуку.

-Я щасливий з того, - каже Жириновський,- що до моїх побажань у Кремлі іноді  прислухаються. Ось 25 березня, виступаючи наодному з брифінгів, я сказав, що найбільшим подарунком до свого дня народженняпобажав би, аби Росія ввела війська в Україну і розтоптала всю фашистськумразь, хунту, відновила кордони російської імперії, з яких відступили колись більшовики.Вони це вчинили протиправно, і ми маємо право повернути собі ці території.  І ось днями дізнаюся, що наступ на цюнедокраїну намічалося здійснити в ніч на 25 квітня. Тобто, в день могонародження. Планувалося ввести танки і десантні війська на весь схід і південьУкраїни, аж по Одесу. В останню мить щось зірвалося. Чому саме – не знаю… Алеподарунок для мене все одно гарний…

Що тут скажеш, шизофреніки забавляються по своєму – по ординськи. І опорнісигнали в цій їхній грі, звичайно ж, драконівські. Вони мислять категоріями –убити, розтоптати, захопити, знищити, загарбати, привласнити. Це і є, власне,головна суть їхнього пришелепуватого «руського міра», який ненависний усьомурешті світу. Для нас же важливо ще й знати, що Московщина вже, як мінімум,двічі нинішнього року (25 квітня і 17 липня) була за півкроку від прямогомасованого вторгнення на територію України. Від загарбання нашої території.Третя спроба може й не зірватися. Для цього й відбуваються ці дивні маневри зсіллю і водою впродовж наших кордонів.

Добре відомо одне: ніколи москаль не полишитьсвоєї забаганки – топтати українську землю, перетворити український народ унаймитів. Тому будьмо готові завжди дати достойну відповідь загарбнику. Так уженеймовірно нам повезло на сусіда…

Отже, 

перше вторгнення московітів до України планувалося на 25 квітня, друге на 17 липня ц.р. А третє? Запитаймо астрологів... Вони  ж попереджають: надзвичано складними, вирішальними будуть листопад, а особливо грудень цього року. Хоча не виключається, що цієї пори батальйони повернуться з виконання АТО і проведуть розбірки з торгашами і спекулянатми, які осбіли нині всі поверхи влади на Печерську... 

Останні записи