Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.05.2014, 11:38

Олег Ляшко вводить батальйон до столиці…

Колись же ж мають вони відповісти за всі свої зради

Новина, яка шокувала, мабуть, не мене одного. Сьогодні на світанку (о 5:13)прикордонники затримали цього самопроголошеного царька Лушанщини Болотова, якийповертався з Росії. З інструкціями і грішми. Повідомили про це всіправоохоронні органи. Але впродовж двох годин ніхто не відреагував, не прибувна підмогу. Замість СБУ, міліцянтів, бійців хваленої Нацгвардії прибулибойовики-терористи і відбили цього подонка… (Проце детальніше тут)

Щоправда, з часом все знаюча група «Інформаційний опір» Дмитра Тимчуказаявила, що на прикордонному пункті Должанський ніякихслідів того, що там був бій не виявилося. Прикордонники нахабно брешуть. Все,либонь, відбулося в рамках українських продажних традицій: бранця уступили загроші…

Що тут сказати?

Про яких «фашистів» мелють із Москви там різні канали РТР. Якби в Українібули «неофашисти»,  то вони б давнопоприструлювали таких ось сепаратистів болотових, пономарьових, котрі колотять уЛуганську, Слов’янську, виловили б, витравили б як щурів різних стрілків таабверів, усіх, хто створює якісь там ДНР, ЛНР. Чи випустили б вони живими з ув’язненнявсіх, тих, хто проголошував на сході України якісь сепаратистські уряди?

Якби ми мали при владі справжніх бандерівців, то всі б кордони вже давнобули б на замку, через них і птахи б не  перелітали.Ми ж розжилися після Майдану на кисільних людців, бездарів і, либонь, підлихлицемірних зрадників. Ну, як же ж інакше, скажіть, оцінити ситуацію, коли терористичерез кордони безперешкодно отримують нове важке озброєння з сусідньої держави,проводять на українській території ротацію російських спецпідрозділів, наче вседома десь під Урюпінськом. І жодного винного у цьому. А великі керманичі, ліліпутнігенералісимуси тим часом проводять якісь дуті «круглі столи», пишаються собоюна телекартинках.

Я запитую: де ж ви українські «неофашисти», справжні бандерівців, про яких безугаву лепече пришелепувата Москва Путіна? Де той міфічний «Правий сектор», призгадці про який, московіти, схоже, справляють свою потребу  окропом, представників якого, до речі, вживуя ще й не бачив? А вам вони траплялися? Якщо ви ПееСівці є в Києві, то чому такийвідвертий українофоб, як Левченко може спокійно вийти на трибуну Верховної Радиі не добираючи слів ганьбити Україну і все українське, вимагати не вживати слова«сепаратисти» до терористів, бандитів, убивць у Донбасі, котрі фізично розколюютьдержаву, утворюючи якусь міфічну Новоросію, нахабно домагається розпуститиНаціональну гвардію? Чому Симоненко з піною на губах може цинічно опльовуватипатріотів, які поклали своє життя в боротьбі з російськими окупантами і їхнайманцями на сході держави? А загиблих уже, на жаль, 24. Я вже не кажу прорізних там долгових, пургіних і тому подібних, котрих правоохоронці затримавшина гарячому, тут же випустили за внесені російські гроші сумнозвісним О.Царьовим. Чому так і не позбувся депутатського мандату сам цей ненависниквсього українського і самих українців? Що здулася на грошах славентапарламентська фракція «Свобода»? І вона продалася за кілька керівних портфелі?І на неї, либонь, цикнули з самого Кремля…

Хто ж залишився чесним і безкомпромісним в Україні?

Телефоную радикалу Олегу Ляшку. Слухавку бере одразу.

-          Профінт Болотова на кордоні чув?

-          Чув? –відповідає глухо.

-          Щодумаєш робити?

-          Розмірковою…А що порадиш? – каже.

-          Де батальйон?– запитую.

-          Підрукою…

-          Вводьдо столиці…

Що було сказано далі – здогадайтеся самі…

 

 

 

Останні записи