Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.04.2014, 06:17

Київ – вставай! На Майдан вирушай!

Сьогодні, 13 квітня 2014 року, о 12.00, в центрі Києва, на звичному місці ВСЕНАРОДНЕ ВІЧЕ. Стривожений люд хоче запитати тих, кого ВОНА поставила до керма країни, і скільки можна зраджувати інтереси держави, української нації. Добитися відставки сірих, без

Баба з костурем принесла БІДУ до нашого дому. Вона, скориставшись перемогоюМайдану,  розставила своїх бездарних,сірих прихвоснів на найвищі посади в державі. Вона диригує на РНБОУ.  Але дізнавшись про те, що народ не підтримуєїї на дострокових президентських виборах, схоже, вирішила провалити їх. При чому,віддавши в жертву частину території нашої держави.

Така думка побутує в народі. І, мабуть, не дарма.

На поталу ворогу йолопами від влади здано Крим. За цим же сценаріємбезвольності, аморфності, повного розвалу силових структур, здачі об’єктів державногоуправління буквально перед одним-двома загарбниками, деморалізованібездіяльністю влади силовики сходу розбігаються, віддають зброю ворогамУкраїни, котрі діють під ненависними чужинськими триколорами і власовськими стрічкамикольору колорадських жуків. Керівництво східних  регіонів держави, не маючи ніякої підтримки зцентру, буквально капітулює ще навіть до приходу російських диверсантів.

За здачу української землі, матеріальних цінностей, військової амуніції, засмерті українців у Криму від дій окупантів найбільшу вину несе бездарний тип наім’я Олександр Турчинов. Вважаю, що ця людина має сповна відповісти за своюзлочинну БЕЗДІЯДЬНІСТЬ. Свідомо вона вчинена, чи з якихось інших мотивів - має негайноз’ясувати слідство. Його необхідно терміново усунути від виконання всіхслужбових обов’язків. Верховна Рада України зобов'язана сьогодні ж задовольнитипрохання О. Турчинова, який повинен скласти свої повноваження спікерапарламенту.

Жодної години на посту міністра внутрішніх справ не можна залишати панаАвакова. Зрозуміла його роль на цій посаді. Він призначався ЇЇ «кАмандою» підвигуки протестів у Верховній Раді, як можна здогадуватися, з єдиною метою –замести всі сліди кримінальних справ у харківських судах. Завдання виконано –Вона вже геть чиста і пухнаста. Але Аваков завдав правоохоронній системі такогопідлого удару в спину, який важко переоцінити. На посади керівників міліції,насамперед у проблемних регіонах сходу, Слобожанщини призначені люди, які не єпатріотами держави, здають інтереси народу і України при першій же появіпривидів із триколорами. Діяльність цієї людини на вирішальному моменті історіїповинна скрупульозно вивчатися генеральною прокуратурою. Маючи на озброєнніпонад 300 тисяч штиків, нічого не зроблено задля захисту інтересів держави і українськогонароду.

Дивна роль в усіх цих подіях із явною здачею завоювань українського народупершого віце-прем’єр міністра України, який в уряді А. Яценюка відповідає задіяльність силового блоку В. Яреми, особливо незрозумілою є поведінка із здачеюКриму, втрати ініціативи наступу на сепаратистські дії антиукраїнських сил насході і півдні держави секретаря Ради РНБОУ А. Парубія. Але своєю бездіяльністювони вже скомпрометували себе.

Усе, терпіння скінчилося! Квартет цих людей потрібно негайно міняти. А.можливо, й не тільки їх. Це повинен визначити Майдан, як чистилище влади. Такігоре-керівники приведуть нас до остаточної погибелі. І поставити крапку ційбездіяльності, цій зухвалій, безпомічній і відвертій здачі інтересів народу маєсаме чесний і безкомпромісний МАЙДАН,який, судячи з  заяв Інтернет спільноти,  пропонується зібрати сьогодні, 13 квітня, о12.00 на звичному місці.

Важливо, щоб на цьомутерміновому, невідкладному вселюдському зібранні, яке повинно порятувати ситуаціюв державі, владу по управлінню всенародним віче не прихопили ЇЇ посланці, таківічні говоруни, як С. Соболєв, І. Жданов, як цей дивний Д. Булатов, якого, якна мене ще потрібно люструвати щодо фантастичного зникнення і розтринькування грошейАвтомайдану, всіх тих, хто своїм щебетанням виспівали собі пости у владі. Словомають брати не ЇЇ угодники, як З. Шкіряк і йому подібні. А автомайданівці, ті,хто нинішньої ночі, стривожені зрадами на сході України, їздили будити О.Турчинова. Такі безкомпромісні борці за українську незалежність, патріоти, якбрати Капранови, як народні депутати А. Гриценко, С. Каплін, О. Ляшко. Своюпозицію відносно того, хтосьогодні має взяти на себе відповідальність у державі я висловив ось тут –ЧИТАЙТЕ.

На моє переконання МАЙДАН МАЄЗАЖАДАТИ:

1.      Негайного скликання сьогодні ж, 13 квітня,сесії Верховної Ради. Ми маємо допомогти О. Турчинову скликати, якщо потрібно,то навіть персонально звезти всіх народних депутатів України на терміновезасідання парламенту. Геть формальності! Треба діяти рішуче і безкомпромісно. Непіддаватися на провокації, що, мовляв, на розгляд питання про скликаннязасідання потрібен час. Цього вимагає регламент. А здавати без єдиного спротивуКрим, а тепер уже й схід  України, на цеправо є?! За бездіяльність – до відповідальності перед НАРОДОМ!

2.      Добитися від О. Турчинова   негайногоскладання ним усіх повноважень. Поставити перед генеральною прокуратурою вимогу– розслідувати його діяльність на посту в.о. глави держави і верховногоголовнокомандувача!

3.      Вимагати від Верховної Ради обраннясьогодні ж нового спікера парламенту з покладанням на нього повноваженьвиконуючого обов’язки глави держави.

4.      Добитися від А. Авакова складанняповноважень міністра внутрішніх справ. Вимагати від генеральної прокуратурирозслідувати його діяльність на посту керівника МВС.

5.      Заслухати на Майдані звіти першого віце-прем’єр-міністраУкраїни  В. Яреми та секретаря РНБОУ  А. Парубія. Вирішити їх долю на займанихпосадах привселюдно.

6.      Заслухати на Майдані звіт голови СБУ ікерівника антитерористичної операції. Вирішити їх долю на займаних посадах.

1.        Влада має відповісти на запитання, чомубатальйон резервістів Національної гвардії призваний на службу розпустили подомівках? Їм що немає роботи, коли схід країни палає від засилля ворожихдиверсантів? Хто віддав цей злочинний наказ?

Отже,12.00 неділі, 13 квітня – МАЙДАН, ВСЕНАРОДНЕ ВІЧЕ! До зустрічі в центрістолиці.

КИЇВ– ВСТАВАЙ, НА МАЙДАН ВИРУШАЙ!

   

 

 

 

 

Останні записи