Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.02.2014, 12:13

Український Нюрнбергг і Комісар Правди Геннадій Москаль

Не партії мають розслідувати масове вбивство людей у центрі Києва, а НАРОДНИЙ ТРИБУНАЛ МАЙДАНУ, на чолі з КОМІСАРОМ ПРАВДИ ГЕННАДІЄМ МОСКАЛЕМ...

Щурірозбігаються, але найстрашніше, що вони перелицьовуються. Що ті, хто вже навітьнаділені владою всіма повноваженнями, виявляються абсолютними бездарами, абонавіть провокаторами, годними, як мені здається, злити гнів народу через певнідомовленості з бандитами,котрі залягли у норах.

Якщо в державі є понад триста тисяч працівників міліції, тисячі співробітниківСБУ,  і всі ці люди знаходяться нароботі, отримують заробітну плату з наших податків, то де убивця Янукович, всійого криваві опричники? Чому й до нині на своїх місцях в областях залишаютьсякерівниками управлінь силових структур люди донецького сатрапа? Що, можливо, торгуютьсяза ціну з партіями стосовно портфелів? Чому за сепаратизм, прагнення розвалитидержаву, здати її на поталу іноземним загарбникам  не затримані одіозні Гопа й Депа, чому вХаркові бандити якогось «Оплоту» є й досі господарями вулиць міста?

Чому на своїх місяцях продовжують вчиняти «правосуддя» такі керівники судовихструктур як Осташ, голова Печерського районного суду, сотні суддів, котрі безнайменших доказів ув’язнювали повстанців, справжніх героїв України, які вийшлиз протестами проти донецької банди головорізів? Хіба для когось секрет, що добрачастина із них, це мажори, діти, родичі, друзі єнакієво-макіївської касти, яка начотири роки стриножила честь і справедливість у державі. До речі, знаменитий виконавецьрозпоряджень А. Портнова, справжнього МалютиСкуратова режиму Януковича, Родіон Кірєєв нині, 24 лютого ц.р., захищаєдисертацію кандидата юридичних наук в Національній академії внутрішніх справ. Деви, майданів ці, «Правий сектор», чому не кидаєте чорні шари майбутньому світилувід юрисподенції?

Чому виходило, що всіх активістів Майдану, хлопців і дівчат із Автомайднудоблесна міліція в одну мить знаходила, обов’язково побивши, ув’язнювала,доставляла в суди і в буциграні, а тепер ось вони нікого не можуть знайти?

Як стверджує народний депутат України Геннадій Москаль, справді чесна йбезкомпромісна фігура в середовищі нинішнього політикумі, йде відвертий саботажтак званих «правоохоронців», частина з яких пов’язана кров’ю з режимом Януковича.Він переконаний, що призначенці Верховної Ради на силові структури – В.Наливайченко, А. Аваков, відверті слабаки. Г. Москаль стверджує, що вінзвертався до них персонально забрати в нього документи, які доказують причетністьконкретних посадових осіб силових структур до масових убивств людей, але йомувідповіли: звертайтеся, мовляв, у письмовому вигляді, отримаєте відповідь. Погодьтесь,повне безглуздя!

Як на мене, то це повний абсурд, коли парламентська партія отримує в своєрозпорядження певний силовий блок, як вийшло ось тепер. Будьте певні, вбивці відкуплятьсявід «правоохоронців», вкраденими у народу грішми, бо зголоднілим партіямпотрібні  гроші на вибори. І все свідчитьпро те, що цей процес уже успішно розпочався, позаяк буцімто нічого встановитине можливо, невідомо, хто винен у масовому розстрілі людей.

Міліція, СБУ, як мені здається, вчиняють злочин проти народу затягуючи звиявленням справжніх убивць снайперів, і тих, хто їм віддав злочинні накази.Хоча, приміром, учора волинські активісти Євромайдану вивели на площу місцевий «Беркут».Керівник його, ставши на коліна перед народом, клянучись перед Богом, щорозказує істинну правду, повідав. За кожну операцію їхнім бійцям платили по7-12 тисяч гривень готівкою кожному. За участь у бою проти євромайданців заступникміністра внутрішніх справ, генерал-лейтенант міліції Ратушняк пообіцяв кожномуспівробітнику вручити ключі від  квартирив обласному центрі. Гроші керівник «Беркуту» отримував особисто, по 150-200тисяч у пакеті, котрі були розфасовані по конвертах. Чому Ратушняк іще на волі?Більшдетально читайте тут.

Майдан не повинен розходитись до тих пір, поки в країні не відбудетьсяукраїнський нюрнбергський трибунал.  Дляцього Майдан має створити НАРОДНИЙ ТРИБНАЛ.Призначенці на силові структури мають звітувати не перед своїми партіями, неперед наскрізь корумпованою Верховною Радою (себто Чечетовим і Колісніченком),а перед НАРОДНИМ ТРИБУНАЛОМ МАЙДАНУ. А його головним КОМІСАРОМ МАЄ СТАТИ ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ. Тоді народ України знатимевсю правду про всіх!

Дивіться,який документ представив він Авакову і Наливайченку, котрі попросили відправитийого їм поштою.

  Висновок:не партії мають розслідувати масове вбивство людей у центрі Києва взимку 2014 року, а НАРОДНИЙТРИБУНАЛ МАЙДАНУ, на чолі з КОМІСАРОМ ПРАВДИ ГЕННАДІЄМ МОСКАЛЕМ...

Останні записи