Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.01.2014, 22:38

Похвала філософу-авантюристу

Ніхто так уміло і з вигадкою не роздягає, не розвінчує на очах у всіх, привселюдно демонструє ницість та внутрішнє безкультур'я нинішніх "хазяїв життя", як це робить мільйонер Геннадій Балашов. Переконайтеся самі...

 

Усе більше захоплююсь, поважаю неординарного і екстравагантного Геннадія Балашова. Як він представляє сам себе – має за плечима 52 роки,бізнес-філософ, письменник, психоаналітик, автор книги  "Як статиавантюристом?" Київський мільйонер. А ще – лідер народного руху іполітичної партії "5.10".

Каюсь, нічого не знаю про такий рух, про таку партію, а ось панГеннадій справді колоритна фігура. Не раз чув його захоплюючі філософськіміркування на теле- і радіохвилях. Аргументовані доводи з приводу, приміром,першого секрету багатих людей: не потрібно боятися зазнати невдачі. Чи відноснотого, що коли є важка робота, її конче необхідно доручати лінивим людям. Вониобов'язково знайдуть легкий спосіб виконати її.

Але попри все пан Балашов умілий провокатор, авантюрист.Насамперед тоді, коли озброюється телекамерою, з'являється між люди. У ньоговиходять промовисті, яскраві, гострі, сповнені злоби дня, публіцистичні відеосюжети. Як соціальний зріз суспільства.

Коментувати їх немає потреби. Все в них оголене до пізнаванності.  Раджу переглянути ряд останніх відосюжетів - справжніх творчих удачпана Геннадія. Ви все зрозумієте. Саме так сміливо, гадаю, мають йти в людиполітики...

Отже:

Сюжет №1.

Сюжет №2.

Сюжет №3.

Сюжет №4.

Останні записи