Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.03.2013, 22:29

Райони Києва очолили донецькі

Експерт з місцевого самоврядування, ексдепутат Київради

Президент України Віктор Янукович особисто взявся наводити порядок у столиці. Своїм указом він замінив владу у трьох районах міста Києва – Солом’янському, Голосіївському і Святошинському.

Президент України Віктор Янукович особисто взявся наводити порядок устолиці. Своїм указом він замінив владу у трьох районах міста Києва – Солом’янському,Голосіївському і Святошинському. Таким чином президент у ручному режимі вирішивдопомагати нинішньому голові КМДА і фактичному очільнику Києва ОлександруПопову. Той не спав уже п’ять діб і Янукович сам узяв ситуацію в місті підконтроль.

Новими господарями районів стали вірні слуги президента, перед якими владазавинила ще за вибори до Верховної Ради і зараз повертає борги. Максим Луцький– технічний кандидат від Партії Регіонів, котрий без варіантів програв вибориопозиціонеру Дмитру Андрієвському, очолить Солом’янський район. Юрій Бондар – донеччанин,права рука провладного депутата Київради Олександра Пабата, який програв вибориопозиціонеру Володимиру Бондаренку, прийме Святошинський район. Юрій Курінний –виходець із Донбасу, екс-депутат Київради від Народної партії Володимира Литвина,вірний владі і президентові, очолить Голосіївський район.

Таким чином, можна з упевненістю констатувати, що влада ще сильніше взяласяза Київ, призначаючи на ключові посади своїх вірних опричників. Новопризначені чільникивже неодноразово доводили вірність і відданість Партії регіонів, ішли на ризикиі саможертви заради ідей президента. Тож, з одного боку влада розплачується зісвоїми вірними патріотами ще за самопожертви під час парламентських виборів, аз іншої – підсилює ключові позиції у Києві стовідсотково відданими їй людьми.

Такі перебудови говорять лише про одне: президент не збирається повертатимісто киянам. І розуміючи, що непрофесійні дії столичної влади і ОлександраПопова, зокрема, під час сильних снігопадів у Києві поставили шанси Партії регіонівна виборах у столиці на нульову відмітку, він вдається до ручного керуваннямістом. Саме такі голови районів виконають будь-яку вказівку влади, навіть якщовона буде протизаконна. А, значить, Партія регіонів піде на будь-що зарадиабсолютної влади в Києві.

Влада готується до знищення демократії і виборів у столиці. Така ситуаціяпризведе до того, що думка киянина, як виборця, не матиме жодного значення. За ньоговсе вирішать на Банковій, в Адміністрації Президента. Кияни перестануть бутигосподарями на своїй землі. До чого призводить така політика, ми вже побачилипід час снігопаду, коли Попов переймався розчищенням дороги для кортежів влади,забувши про звичайних киян. А чи могла би бути така ситуація, коли би чільникміста звітував перед народом? І, головне, як ви вважаєте, чиї права будутьзахищати нові голови районів? Президента, який їх призначив, чи народу, що їхне обирав?

Останній шанс довести,що ви готові боротися за своє місто, буде 2 квітня о 10.00 біля стін Верховної РадиУкраїни. Кияни, вас має прийти декілька тисяч!


Останні записи