Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.06.2015, 02:23

Необхідно здійснити повну інвентаризацію комунального майна в Києві

Ексдепутат Київської міської ради

Проблема комунальних підприємств у столиці одна з найбільш болючих в контексті бюджетного процесу та фінансово-господарської діяльності міста загалом. Існування реєстру саме по собі не вирішить усіх проблем і одним з головних завдань є не допустити того, щ

         Очевидно, що необхідно як найшвидше провести повний аудитфінансово-господарської діяльності комунальних підприємств міста, а такожінвентаризацію майна, яке знаходиться у їх віданні. 

         15червня 2015 року Комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвиткуКиївської міської ради вивчила проект рішення "Про затвердженняКомплексної міської цільової програми "Електронна столиця" на2015-2018 роки". Серед заходів програми значиться створення спеціальногореєстру, який буде містити дані про комунальне майно. 

    П роблема комунальних підприємств устолиці одна з найбільш болючих в контексті  бюджетногопроцесу та фінансово-господарської діяльності міста загалом. Існування реєстру самепо собі не вирішить усіх проблем і одним з головних завдань є не допустититого, щоб якесь майно до нього з тих чи інших причин не потрапило.

Станом на жовтень 2014 року в Києві працювало 402КП200 – місто. 202 – райони. На той час 103 зних (52 – місто, 51 - райони) знаходилися настадії припинення (реорганізації або ліквідації). Під час цих процесів, майнозазначених КП може бути «втрачене», або якщо говорити відверто – простовкрадене за до помогою використання різного роду лазівок. Наше завдання цьогоне допустити. Тому необхідно здійснити інвентаризацію всього комунальногомайна. Я звернувся з відповідним запитом до міського голови.

Останні записи