Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.03.2015, 17:32

Скільки грошей Київрада витрачає на папір?

Ексдепутат Київської міської ради

Не зважаючи на те, що столична влада обіцяла перевести процес роботи депутатів Київради з матеріалами сесій та комісій, цей процес, схоже, буксує.

Не зважаючи на те, що столичнавлада обіцяла перевести процес роботи депутатів Київради з матеріалами сесій такомісій, цей процес, схоже, буксує. 

Сьогодні подав депутатський запитз метою з ясувати прогресв цьому питанні.

Враховуючизначний об єм роботи,який доводиться виконувати Київській міській раді, на кожне пленарне засіданнянадходить велика кількість проектів рішень.

          Наце йде величезна кількість паперу, на якому друкуються зазначені матеріали.Кожен депутат отримує величезний том, а їх кількість закономірно множиться в120 разів.

        Сьогодні пакет документів – папка на 500 сторінок (проектирішень, пояснювальні записки, супровідні документи). Крім 120 примірників длядепутатів, щоразу готують додаткові 10-20 пакетів для заступників головиміськадміністрації, для Кабміну, ВР. Враховуючи те, що останнім часом папірподорожчав майже вдвічі, витрати пропорційно зростають.


Останні записи