Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
31.07.2014, 13:48

Зареєстрував законопроект, який дозволить нардепам піти на війну

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Зареєстрував у Парламенті проект Закону України №4404а «Про внесення змін до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» (щодо підлягання призиву на військову службу під час мобілізації народних депутатів України)».

Зареєстрував у Парламентіпроект Закону України №4404а «Про внесення змін до Закону України «Промобілізаційну підготовку та мобілізацію» (щодо підлягання призиву на військовуслужбу під час мобілізації народних депутатів України)».

Зважаючи нанинішню ситуацію в Україні та посилення агресії з боку Російської Федерації, заборонапризивати народних депутатів України до лав військовослужбовців є несправедливоюта дискредитує право депутатів захищати свою Батьківщину. Крім того, заборонамобілізовувати депутатів Верховної Ради України викликає антипатію та негативнеставлення громадян до народних обранців. Виходячи з викладеного, існуєнеобхідність прийняти зазначений проект Закону.

Проект законупередбачає вилучення абзацу сьомого частини першої ст. 23 Закону України «Промобілізаційну підготовку та мобілізацію», що дозволить призивати народнихдепутатів України на військову службу під час мобілізації. Основниминормативно-правовими актами, що регулюють зазначене питання, є КонституціяУкраїни та закон України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».

Останні записи