Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.06.2014, 17:30

Зареєстрував проекти Постанов про вибори в Слов’янську, Луганську і До

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Зареєстрував три проекти Постанов №4165а, №4166а та №4167а про призначення позачергових виборів депутатів Слов’янської, Луганської та Донецької міських рад та їхніх міських голів.

Зареєстрував три проекти Постанов №4165а, №4166ата №4167а про призначення позачергових виборів депутатів Слов’янської,Луганської та Донецької міських рад та їхніх міських голів.

 

Найбільше інформації про дії сепаратистів, проїх злочини, зґвалтування, грабунки надходять з Луганська, Донецька, і особливо Слов’янська.Це говорить про те, що місцева влада або неспроможна тримати ситуацію підконтролем, або прямо співпрацює з неофіційною армією РФ. В усіх випадках такувладу треба терміново міняти.

 

Тим паче, що і оперативні дані, і свідченняжурналістів, і свідчення місцевих жителів говорить про потурання місцевої владитерористам. А інколи місцева влада, сепаратисти і терористи стають єдинимцілим. Згадайте, наприклад, скандальну мершу Слов’янська Н. Штепу!

 

Оскільки, переобирати місцеву владу в цихрегіонах пропонує й Президент України, шанси про прийняття цих Постанов достатньовисокі.

 

На мою думку, після стадії припинення вогню моженаступити або мир, або введення надзвичайного стану і швидке закінченнязачистки терористів. Обидва варіанти розвитку подій дають можливість вже увересні-жовтні провести перевибори, час яких залежить від того, коли за нихпроголосує ВР і коли вони будуть оприлюднені.

 

Проектом Постанови пропонується призначитипозачергові вибори депутатів Слов’янської, Луганської та Донецької міських рад таСлов’янського, Луганського та Донецького міських голів на першу неділю післязавершення строку шістдесяти днів з дня опублікування даної Постанови.

Останні записи