Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.06.2014, 12:43

Лісники "допомагають" економічній кризі, закопуючи гроші в пісок

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Поки збройним силам немає за що купувати бронежилети, лісники відмивають гроші на псевдо посадках.

Поки збройнимсилам немає за що купувати бронежилети, лісники відмивають гроші на псевдопосадках.

 

Відтак, керівник державногопідприємства «Оникіївське лісове господарство» на Кіровоградщині одноосібно прийняврішення про формальну посадку «лісу» на землях сільськогосподарськогопризначення загальною площею , на які в лісогосподарстві були відсутні документи направо постійного користування. Таким чином лісове господарство незаконновикористало не за цільовим призначенням 578 тис. грн. бюджетних коштів держави.

 

Вказаний фактвиявлено прокуратурою Добровеличківського району в ході наглядової перевіркидіяльності лісового господарства на предмет виконання Державної цільовоїпрограми «Ліси України» на 2010 – 2015 роки.

 

По-перше, освоєннябюджетних коштів на землях, які не належать підприємствам – це корупція. По-друге,формальна висадка саджанців у посушливих областях не призводять до появи новихлісів, а лише знищує останні клаптики степу. Така діяльність в нинішнійкризовий стан держави зовсім не сприяє розвитку країни, економічнійстабільності та боротьбі з корупцією. На жаль, контролюючі органи виявляють подібнівипадки вже не перший місяць.

Останні записи