Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.05.2014, 10:35

Пропоную провести референдум восени і поставити на ньому 5 питань

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Сьогодні під час закритого засідання Парламенту, ймовірно, відбудеться голосування за питання проведення референдуму 25 травня.

 

Сьогодні під часзакритого засідання Парламенту, ймовірно, відбудеться голосування за питанняпроведення референдуму 25 травня.

 

Я протипроведення референдуму під прицілом автоматів. Тому я за це питання голосуватине буду. Надто вже це схоже на кримський референдум чи той референдум наДонбасі, який намагаються провести 11 травня.


Моє бачення: треба спочатку навести порядок у східних регіонах України, а післяцього вже в мирний час провести один чи два референдуми, де розглянути 5найважливіших питань, які стоять перед Україною. Перше: Чи підтримуєтеунітарність і єдність України? Друге: Чи підтримуєте ви вступ до ЄС? Третє: Чипідтримуєте ви вступ до НАТО? Четверте: Чи підтримуєте ви ідею двох державнихмов? І п’яте: Чи хочете ви, щоб Україна вступила в Митний Союз з Росією,Білорусією та Казахстаном?

 

Як на мене, такийреферендум може бути проведений восени разом із позачерговими виборами до ВР.

Останні записи