Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.02.2014, 15:06

Вернісаж коктебельських художників обіцяють не переселяти до туалетів

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Коктебельська селищна рада пообіцяла зберегти вернісаж М.Волошина на традиційному місці

Коктебельськаселищна рада пообіцяла зберегти вернісаж М.Волошина на традиційному місці


Як повідомлялося, місцева влада смт. Коктебель планувала перенести вернісажхудожників з його постійного місця перебування - площі М. Волошина - вабсолютно непристосоване місце – технічний проїзд вздовж паркану Будинку-музеюімені М. Волошина. На новому місці вернісаж мав бути розміщений напротигромадської вбиральні.

 

На моє звернення Мінкультвідповів, що підтримує збереження унікального вернісажу ім. М.Волошина наоднойменній площі. Як наслідок, Коктебельська селищна рада змінила своє рішення- я отримав відповідь, що зазначене питання було розглянуто депутатами.

 

Вони виріши рекомендуватипідняти питання збереження вернісажу на всіх постійно діючих комісіях тапообіцяли врахувати пропозицію громадської організації «Коктебельськеоб’єднання професійних та самодіяльних художників ім. М.Волошина» в процесірозробки комплексної схеми для розміщення тимчасових споруд для веденняпідприємницької діяльності на території Коктебельської селищної ради.

 

Чи вирішитьсяпитання остаточно залежить від міської ради. Я буду радий, якщо цей вернісаж такибуде там, де він має бути. І я обов’язково його відвідаю особисто. Але турбуєінше: невже кожного разу для стимулювання мозкової діяльності місцевих раднеобхідно втручання народного депутата?

Останні записи