Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.01.2014, 12:59

На побутовому прикладі пояснив події, які відбувається в країні

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Є двоє людей, які принципово конфліктують між собою, бо один із двох порушує права іншого...

Що зараз відбувається у політикумі? Спробую пояснити на побутовому рівні.

 

 Є двоє людей, які принциповоконфліктують між собою, бо один із двох порушує права іншого. Під час черговихз'ясувань стосунків той, хто порушує права іншого, розбив скло у свогоопонента. Скло падало і порізало опоненту руки. У підсумку, конфлікт ще більшезагострився. Тоді той, який порушував права іншого і розбив скло, щедроповідомляє, що готовий купити нове скло і навіть оплатити лікування порізанихрук. Але за умови, що інша сторона перестане висувати претензії, до цьогопорушника. Скло і порізані руки – це закони 16 січня і кровопролиття наГрушевського та в інших місцях.

 

Влада хоче, вирішивши конфлікт навколо ідіотського голосування за злочиннізакони, змусити український народ відмовитися від усіх інших претензій до самоївлади.

 

Той, хто розбив скло повинен поставити скло на місце і полікуватипораненого. Але це ніяк не впливає на загальний конфлікт. Проблеми між тимидвома (один з яких порушує права іншого) залишаються тими самими. Можна скількизавгодно бити і вставляти скло, але це нічого не змінить, поки не буде зміненооснову стосунків.

 

Вимоги у народу прості і зрозумілі: зміна системи влади, підготовка іпроведення чесних виборів Парламенту і Президента. 

 

Останні записи