Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.12.2013, 14:51

Опозиція поставила Захарченку три вимоги

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Я, Л.Ємець, О.Кужель, І.Швайка та ще кілька опозиційних депутатів провели зустріч з міністром внутрішніх справ України В. Захарченком.

Я, Л.Ємець, О.Кужель,І.Швайка та ще кілька опозиційних депутатів провели зустріч з міністромвнутрішніх справ України В. Захарченком.

 

У підсумкузустрічі висновок такий, що ніяких вагомих слідчих дій по побиттю Тетяни Чорноволне зроблено. Машина злочинців не знайдена, злочинці не затримані, навітьвласник автомобіля не допитаний. За 12 годин, які пройшли після злочину,автомобіль може бути вже у Берліні чи у Москві. Як на мене, традиційна бездіяльністьміліції, яка межує з «кришуванням» злочинців – очевидна.

 

Свіжа публікація журналісткиТетяни Чорновол стосувалася В. Захарченка. Тому формально всі підозри щодозлочину падають на міністра внутрішніх справ. Саме він, як ніхто, зацікавленийу тому, щоб довести зворотне. Бездіяльністю це не доведеш!

 

Учасники зустрічіпоставили міністру три вимоги:

Перша – терміноворозслідувати справу Тетяни Чорновол;

Друга -  терміново розслідувати справи вчорашньої «харківськоїрізні» та інші аналогічні злочини по всій Україні проти активістів Евромайдану.

Третє – терміновоприпинити безвідповідальне використання бюджетних коштів та людських ресурсівпо безглуздому блокуванню вул. Грушевського та прилеглих вулиць.

 

Наступна зустріч зміністром МВС України В.Захарченком запланована на завтра – 26 грудня 2013 року-  на 14.00.

 

Від того, щозробить міліція за цю добу можна буде зробити висновки чи спроможний В. Захарченковести переговори з громадськістю чи він просто бездумний виконавець волі Президента.

Останні записи