Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.11.2013, 16:13

Виявляється ніяких робіт в Музеї Т.Шевченка не ведеться?

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

На фоні активно розгорнутих ремонтно-реставраційних робіт, що вже майже два місяці ведуться на території Національного музею ім. Т. Шевченка, що розташований на бульв. Т. Шевченка, 12, КМДА стверджує, що замовник робіт (КП «Житлобудінвест - УКБ») тільки о

На фон і активнорозгорнутих ремонтно-реставраційних робіт, що вже майже два місяці ведуться натериторії Національного музею ім. Т. Шевченка,  що розташований на бульв. Т. Шевченка, 12,КМДА стверджує, що замовник робіт (КП «Житлобудінвест - УКБ») тільки оголосивторги на закупівлю робіт з реконструкції та ремонтно-реставраційні роботи. І,відповідно, ніякі підрядники досі не визначені.

Про це мене повідомив головаКМДА О.Попов на моє звернення щодо ситуації, яка зараз відбувається натериторії зазначеного музею.

Отже, з юридичної точкизору, за словами КМДА та Мінкульту, яке у своїй відповіді просто повторило словаО. Попова, ніяких ремонтних та реставраційних робіт на території музею невідбувається. Виходить, що слід не вірити своїм очам, адже всі бачать, що роботийдуть повним ходом!?

І в даному випадку, я наголошуюне на тому, що голова КМДА О. Попов підписав розпорядження щодо проведенняреконструкції будівлі-пам’ятки музею Т.Г.Шевченка, що суперечить законодавствуі спотворює зміст Указу Президента В. Януковича щодо реставрації Музею. Наразі йдетьсяпро те, що будь-які роботи, які зараз ведуться на об’єкті -поза законом, адже,як стверджує О. Попов, на сьогодні визначено лише замовника будівництва, апідрядника, виконавця робіт досі не визначено.

Роботи в Музеї Т.Шевченка,на які забудовник не має жодних дозволів, але які не припиняються владою, єяскравим показником того, що чиновники КМДА самі себе визнали злочинцями. А прокуратура,та і сам Президент вдають, що вони нічого не бачать.

Тому я звернувся до Генеральноїпрокуратури України та прокуратури Києва з проханням особисто перевірити, чиведуться зазначені роботи на території Музею Т.Шевченка та підкріпив своєзвернення листом від КМДА. Депутат вважає, що прокуратура  має терміново відкрити впровадження щодонезаконного будівництва та халатності чиновників, які допустили це.

Останні записи