Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.10.2013, 10:04

Попросив прокуратуру захистити Попова від кримінального тиску щодо Сад

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Звернувся до прокуратури м. Києва з проханням захистити О.Попова від людей, які шляхом залякування не дають голові КМДА виконувати його службові обов’язки.

Звернувсядо прокуратури м. Києва з проханням захистити О.Попова від людей, які шляхомзалякування не дають голові КМДА виконувати його службові обов’язки.

 

Я отримав від О.Попова чергову відписку на своє звернення щодо причин непідписання нимрозпорядження про передачу   Садиби Мурашка під контроль Управлінняохорони культурної спадщини, що дозволило б розпочати роботи зконсервації-збереження пам’ятки. Нагадаю,відповідну обіцянку – підписати проект розпорядження найближчими днями -очільник адміністрації дав 17 вересня 2013 року під час особистої зустрічі зімною та активістами.  Більшетого, було зазначено, що Управління має достатньо грошей, щоб провести роботи зконсервації будівлі ще до початку зими. Але нічого цього не сталося. Попов нелише не підписав згадане розпорядження, а й не збирається його підписувати. Вотриманій мною відповіді йдеться про те, що питання знаходиться на розглядіпрофільних комісій Київради, що мене дуже здивувало, адже під час тої ж такизустрічі О. Попов  наголошував, що питання не потребує жодних погоджень, окрім підпису голови КМДА.

 

Виходячи з того, що питаннящодо збереження Садиби Мурашка постійно затягується з надуманих причин, то йоговирішення залежить не особисто від Попова - з яким це питання обговорювалосябезліч разів і кожного разу він розуміючи ситуацію обіцяв вирішити їїнайближчими днями  – насправді за ним стоять інші люди, які й вирішують заголову КМДА, що він має робити. І, вочевидь, Попов боїться ослухатися цихлюдей.

 

Очевидно, що зацим питання стоять якісь дуже страшні і впливові люди, які не дозволяють О. Поповувиконати його обіцянки. Саме тому я звернувся до прокуратури, щоб вонарозслідувала цю ситуацію і звільнила О.Попова від тиску тіньових господарівСадиби Мурашка, які не дозволяють йому і КМДА зробити прості і очевидні речі –врятувати унікальну пам’ятку. Те, що чиновники різних рівнів знаходяться підконтролем бандитів у нашому суспільстві – річ загальновідома і з цим требаборотися. Сподіваюся, вплив прокуратури допоможе Попову звільнитися відкримінального тиску і дозволить більш ефективно виконувати свої обов’язки.

 

Останні записи